Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Sorkkalan talousjohtajatar linnaan kaupungin luottokortin vinguttamisesta (13.9.2023)

[Tyhjä säästöpossu]

Sorkkalan entinen epäpätevä talousjohtajatar Heidi Kyyppönen on tuomittu ehdottomaan vankeuteen röyhkeästä petoksesta, kierosta petkuhuiputuksesta, virka-aseman väärinkäyttämisestä ja virkavelvollisuuden rikkomisesta hajalle.

Sorkkalan käräjäoikeuden eilen antamassa tuomiossa Kyyppönen tuomittiin 40 päivän ehdottomaan vankeuteen pää alaspäin sekä lähes 120 000 euron vahingonkorvauksiin Sorkkalan kaupungille. Tämän lisäksi Kyyppönen määrättiin maksamaan Sorkkalan kaupungin oikeudenkäyntikulut, 107 203 euroa sekä korvaamaan valtiolle aiheutuneet asianajokulut, 1 579 euroa paskaisen varren kanssa.

Toistaitoinen talousjohtajatar oli tehnyt vuosina 2019–2020 Sorkkalan kaupungin pohjattomalla luottokortilla 666 liiankin henkilökohtaista ostosta, jotka eivät liittyneet hänen virkatehtäviinsä tai kaupungin tehtäviin tai ylipäätään mihinkään järkeviin touhuihin kirveelläkään.

Oikeuden horinoiden mukaan huikentelevainen Kyyppönen oli vinguttanut kaupungin kortilla kausikortteja ryyppyravintoloihin ja hurvittelukeskukseen sekä muun muassa kaivinkoneen, kamelin ja matkalippuja helevettiin. Kyyppönen oli myös esimerkiksi ostanut ulkopuoliselle hyypiölle kaupungin luottokortilla pesukoneen. Viimeisin tuomiossa mainittu osto oli marraskuussa 2020. Kaikkiaan kaupungin luottokortilla oli kertynyt tuomion mukaan perusteettomia ostoksia 39 900,28 euroa.

Heidi Kyyppönen kiistää syyllistyneensä rikoksiin ja aikoo keskustella jatkosta sianajajansa kanssa Mannen pulmapalstalla. Sorkkalan käräjäoikeuden tuomio on suoraan lainvoimainen.


Kommentit

18.9.2023 PiiskaPete

Toivottavasti ilkeä täti saa piiskaa pahanteostaa.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen