Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Kenestä Suomen euroviisuedustaja 2020? (13.2.2020)

[Hoilaaja]

Suomen viralliset vuoden 2020 euroviisuehdokkaat ovat paljastuneet mitäänsanomattomiksi tekeleiksi, joten on koottu hätäraati valitsemaan varaehdokkaat. Raati kokoontui muutamaan saunailtaan ja onnistui tiukalla kammalla seulomaan seitsemän ehdokasta, joista jokainen olisi lähes varma euroviisuvoittaja.

Mannewebin molemmat lukijat voivat äänestää suosikkiaan lähettämällä kommentin tai tekstiviestin tähän uutiseen aina tästä päivästä hamaan tulevaisuuteen saakka lähes maksutta. Varaedustaja toivottavasti saadaan lähetettyä toukokuussa Hollannissa pidettäviin euroviisuihin virallisen edustajan tilalle.

Children of Bodom

Bodomin lapsukaiset ovat jo lentäneet pesästä, mutta eiköhän yhtyeen jäsenet saada vielä viimeisen kerran koottua esiintymään yhdessä voitokkaasti. Euroviisut antaisivat bändille tarvittavaa nostetta. Seuratkaa viikatemiestä umpikujaa kohti vai oletteko jo kuolleet?

Lordi

Kukapa ei rakastaisi hirviömiestä? Lordi voitti vuoden 2006 euroviisut näytöstyyliin, joten se olisi tulevissakin euroviisuissa ehdoton ennakkosuosikki. Kahta voittoa ei monellakaan esiintyjällä ole. Nykyään helvetissäkin sataa lunta.

Matti Nykänen

Takavuosien laulajasuuruus on siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Matti on silti kuolematon. Loppujen lopuksi kukaan ei näkisi kunnolla hyppypuvun ja kypärän sisällä olevaa laulajaa. Ehkä elän, ehkä en.

Yö-yhtye on paremmassa vedossa kuin ikinä, joten nyt jos koskaan olisi viimeisen joutsenlaulun aika. Myös joku toinen esiintyjä voisi esittää Yötä luvatta.

Darude

Eihän se nyt millään kovin paljoa viime vuotta heikomminkaan voi mennä, kun kuviot ovat nyt tutut. Sandstorm mennee läpi uutena biisinä kuin hiekka sormien välistä, koska harvahan sitä on kuullut. Voihan sen kuitenkin varmuuden vuoksi soittaa väärin päin.

M. A. Numminen

Kuinka saisin rikki euroviisupähkinän? M. A. Numminen olisi varma ja tiukan asiallinen edustaja kaiken maailman hassuttelijoiden keskellä. Onhan sika kunnossa?

Ismo Leikola

Ismo pystyy yhtä aikaa soittamaan kitaralla universaalia komppia ja laulaa hoilottaa jotain hassun hauskaa mutta silti niin syvällistä tarinaa.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen