Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Sorkkalan kaupungintaloon tilattiin liian iso kahvinkeitin (4.2.2020)

[Kahvinkeitin]

Sorkkalassa on aloitettu selvitys siitä, miksi joku tilasi kaupungintaloon niin helevetin isokokoisen kahvinkeittimen, ettei se mahtunut rakennuksen sisään kirveelläkään. Sotkun jälkiselvittely on maksanut pitkän pennin veronmaksajien verisestä selkänahasta revittyjä riihikuivia rahoja, horisee Sorkka-TV.

Yli kahden metrin korkuinen ja kahden metrin levyinen jättikahvinkeitin ostettiin kaupungintaloon viime vuonna miljoonalla kahisevalla eurolla paskaisen varren kanssa. Pian kävi ilmi, ettei kahvinkeitin mahdu rakennukseen kirveelläkään. Taivaalla alkoi lennellä pulmusia, ja taustalta kuului infernaalista mylvintää. Niinpä hosuvat viranomaiset ryhtyivät purkamaan rakennuksen seiniä kirveellä. Tämä työn hinta asiaan kuuluvine saunailtoineen oli kaikkiaan 500 000 euroa.

Jättikahvinkeitin sijoitettiin rakennustyön ajaksi roikkumaan pimeään varastoon, jonka kuukausivuokra oli 200 euroa pimeästi. Uutis-Sorkan horinoiden mukaan keitintä ei voitu palauttaa takaisin sen hemaisevalle myyjättärelle, koska osapuolet olivat jo viettäneet yhteisen saunaillan.

Kahvinkeitin saapui suosionosoitusten saattelemana kaupungintaloon joulukuussa 2008, mutta se seisoi lopulta varastossa kymmenen vuoden ajan kuin sulhasen mulkku häissä. Jättilaite saatiin viimein asennettua päin helevettiä kaupungintaloon syyskuussa, mutta tiettävästi se saadaan toimimaan täydellä höyryllä vasta ensi vuosikymmenen loppupuolella, jos silloinkaan.

Sorkkalan kaupunginhallituksen alkoholisoitunein virkamies Petteri Viinakka on aloittanut tapauksesta hikisen selvityksen, jonka tuloksia odotetaan kieli pitkällä lähivuosina.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen