Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Poliisi: Sorkkalan autopalossa palaneet lapsukaiset pääsivät sairaalasta (22.12.2019)

[Palava auto]

Sorkkalassa lokakuussa tapahtuneessa näyttävässä autopalossa kiireestä kantapäähän palaneet kaksi lapsukaista ovat päässeet könyämään sairaalasta ihan ulos asti, horisee poliisi ja haukkaa palanutta pullaa. Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Mikko Tyylisen horinoiden mukaan lapsosten palovammat ovat kuivuneet ja lapsosten terveydentila on läyleähkö.

Joku oli jättänyt lapsukaiset autoon kaupan parkkipaikalle sillä aikaa, kun lapsosten biologinen isukki oli kaupassa perheen pienimmän lapsukaisen kanssa. Sillä välillä autossa ollut tulipalo oli jatkanut leviämistään kuin Jokisen eväät. Autoon jääneet viisi- ja kolmevuotiaat lapsukaiset saivat palovammoja muun muassa kasvoihin.

Vanhemman lapsukaisen käytössä oli ollut höyrykone, jota poliisi on lonkalta epäillyt palon aiheuttajaksi varren kanssa. Poliisi on saanut rikosteknisen laboratorion epäselvän lausunnon höyrykoneesta sekä laatikollisen pullaa. Myös lapsosten isukkia on kuulusteltu ympäri korvia.

”Tutkinnassa kuulustellaan ensi viikolla kautta rantain vielä autossa ollutta viisivuotiasta kärähtänyttä kakaraa liittyen palon syttymissyyhyn. Tutkinnan turvaamiseksi emme siten voi tässä vaiheessa hölistä asiasta tämän tarkemmin tai edes senkään vertaa”, Tyylinen horisee poliisin pullantuoksuisessa tiedotteessa päin naamaa.

Poliisi antaa lisätietoja autopalosta lapsukaisen kuulustelemisen jälkeen.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen