Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Naikkonen hermostui pysäköintivirhemaksusta ja murhasi pysäköinninvalvojattaren (8.10.2019)

[Pysäköity päin helevettiä]

Sorkkalassa koettiin sunnuntaina iltapäivällä Suomen oloissa poikkeuksellisen poikkeuksellinen tapaus, kun vauhkoontunut naikkonen kävi pysäköinninvalvojattaren kimppuun.

Näpsäkkä pysäköinninvalvojatar oli keskittyneenä kirjoittamassa pysäköintivirhemaksua Sorkkalassa Korvakoskentien viereisessä ojassa, jonne henkilöauto oli pysäköity päin helevettiä. Ajoneuvon luokse olivat pelmahtaneet miekkonen ja naikkonen.

Miekkonen repi pysäköintivirhemaksun tuhannen kappaleiksi silmää räpäyttämättä. Naikkonen puolestaan tönäisi muutaman kerran pysäköinninvalvojatarta puukolla, jolloin pysäköinninvalvojatar kaatui maahan koivet oikosenaan. Tekijät poistuivat paikalta Tangentin suuntaan muina miehinä pää kolmantena jalkana häntä koipien välissä.

Poliisilla on tiedossa tai ainakin harmaimmassa aavistuksessa pysäköinninvalvojatarta tönäisseen sorkkalaisnaikkosen väärä henkilöllisyys, mutta karkumatkalla liihottelevaa naikkosta ei ole vielä tavoitettu kirveelläkään.

Maahan kaadettu pysäköinninvalvojatar alkoi puskea koiranputkea.

Sorkkalan poliisin rikosylikonstaapeli Ilkka Viinakka jyrähtää ykskantaan, että asiaa tutkitaan nyt mitä pisimmälti murhana. Siitä voi Viinakan horinoiden mukaan saada kivikovan häkkituomion paskaisen varren kanssa.

”Murhasta on lain mukaan tuomittava vähintään ehdottomaan elinkautiseen vankeuteen kuritushuoneessa.”

Ilkka Viinakka on ollut kovasti valehtelematta yli 30 vuotta yhtä soittoa poliisina, eikä hän ole aikaisemmin tällaiseen tapaukseen tai edes tapauksen hujakoille törmännyt päätä pahkaa edes villeimmissä päiväunissaan.

”Ihmiset ja naikkoset ovat kyllä huutaneet kuin hinaaja tai muuten horisseet virkamiehille haisevan mielipiteensä, mutta en muista kirveelläkään, että olisi käyty kimppuun kuin sika limppuun. On tämä poikkeuksellisen poikkeuksellinen tapaus”, jyrähtelee Viinakka päätään pudistellen.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen