Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Vuoden 2017 uutinen on valittu (9.1.2018)

[Rääpäleitä]

Vuoden 2017 maailmanlaajuisesti kohahduttavin uutinen on valittu ilman odottelua kuin apteekin hyllyltä. Suomen kieltämättä virallisimman verkkosivuston, Mannewebin, lahjattomien uutistoimittajien irvikuvatusten määrämittaisessa saunaillassa kaksi uutista oli selvästi ylitse muiden, vaikka lampaat söis.

Vuoden 2017 uutiseksi valittiin korvaa lotkauttamalla paskataudin pilaamasta koululaisten kevätjuhlasta kertova liikuttava uutinen, jossa horistiin, kuinka Kakofonia-laivalla räjähtänyt paskatauti pilasi yhdeksäsluokkalaisten rääpäleiden kevätjuhlan maan tasalle. ”Meidän oppilaistamme vain melkein jokainen sai taudin, mutta he sairastivat ja kuolivat sitten muidenkin edestä ja takaa. Lapsilla oli mahakramppeja, ja paskaa tuli molemmista päistä jatkuvalla syötöllä”, horisi rehtori Jussi Rehevä runollisesti päissään kuin käki. Sairastuneet paviaanit jäivät ikuisesti yhdeksäsluokkalaisiksi rääpäleiksi. ”Tämä on hyvin valitettavaa, mutta ei maailma siihen kaadu, että jää päättötodistus saamatta eikä pääse koskaan koulusta pois”, Jussi Rehevä nauroi vielä paskaisesti päin naamaa.

[Kakofonia]

Niukasti toiseksi sijoittui oikeastaan samasta asiasta eli Kakofonia-laivan paskataudista kertova uutinen. Ruotsalainen mölkkyjoukkue oli tulossa Tukholmasta Sorkkalaan tai jonnekin ryyppäämään, kun pelaajat alkoivat laivalla kärsiä paskataudista ja sontia ympäri paattia. Lopulta suuri osa muistakin matkustajista sairastui ja kuoli tautiin.

Muita äänestyksessä suosittuja uutisia olivat hotelliasiakkaan eristäminen, Mannewebin vihapuhe Preussissa ja vuoden uutisen valinta.

Mannewebin lukijan vääriä mielipiteitä ei ehditty taaskaan kysyä kirveelläkään. Sen sijaan Manne-uutisten pienet sievät laitamyötäiset toimittajat haalittiin vain rapeaan viikon mittaiseen saunailtaan saunomaan kuin viimeistä päivää ja siinä ohessa vihtomaan vuoden parasta uutista.

Vuoden uutiset

Vuoden tärkein uutinen on valittu ammoisesta vuodesta 2002 lähtien suunnilleen vuosittain, eikä loppua valitettavasti näy eikä kuulu kirveelläkään.

VuosiUutinen
2002Vuosituhat vaihtui
2003Manne-myymälä avattu
2004Maailmalla ei ole tapahtunut mitään
2005Manne-myymälä on levinnyt ulkomaille
2006Lammas osti Jootuuban
2007Pesukoneen katselu väheni hieman alkuvuonna
Mannewebin palveluissa mahdottomia katkoja
2008Armeija taistelee varusmiesten ja -miehettärien paisumista vastaan kevyttuotteilla
2009Varma Sorkka haastoi kännipäissään Manne-uutiset raukkamaisesti oikeuteen
2010Vuoden 2009 uutinen on valittu
2011Nuoret miehet söivät 40 autoa Sorkkalassa
2012Sorkkalassa kokataan Suomen kuvottavinta kouluruokaa
2013Yliajon uhriksi joutunut manne jatkaa elämäänsä rumpuna
2014Muiluttaja sitoi uhrinsa kengännauhoilla
2015”Mitään ei ehtinyt tehdä” – yliajo syöpyy mieleen
2016Lähes kaksi vuotta kateissa ollut lähetinjuoppo löytyi
2017Koululaisten kevätjuhla pilalla – paskatauti iski luokkaretkeläisiin laivalla

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen