Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Vuoden 2016 uutinen on valittu (6.12.2017)

[Lähetinjuoppo]

Vuoden 2016 maailman sykähdyttävin uutinen on piinallisen pitkän odottelun jälkeen valittu kamelin selästä veitsellä leikaten. Suomen eittämättä virallisimman verkkosivuston, Mannewebin, lähestulkoon lahjomattomien uutistoimittajien irvikuvatusten ylipitkässä ja ylikosteassa saunaillassa kaksi uutista oli selvästi ylitse muiden.

Vuoden 2016 uutiseksi valittiin kateissa olleen lähetinjuopon löytymisestä kertova liikuttava uutinen, jossa horistiin lähettimellä varustetun puistokemisti Maunon katoamisesta ja löytymisestä. ”En enää uskonut kirveelläkään, että äijä olisi hengissä. Nyt on tärkein pääasia, että se on juomiskykyinen”, horisi vapaaehtoistyöntekijä Olli-Pekka Sorkka helpottuneesti.

[Hemaisevia tyttösiä]

Toiseksi sijoittui uutinen tyttösten neitsyyden poistoista. Sorkkalassa yllättävän moni pölvästi usuttaa nuoret sukulaistyttösensä terveyskeskukseen poistattamaan neitsyytensä. Kätilötär Oona Huvikumpu tiivisti asiasta nyrkkisäännön: ”Vastoin naikkosen tahtoa sukupuolielimiin tehty rynnäkkö on melko väkivaltainen teko, piste ja huutomerkki.”

Muita äänestyksessä suosittuja uutisia olivat George Bushin aivojen katoaminen, Onecoin-huijaus, sairaalaperkeleet, Mannewebin taustamusiikilla kiduttaminen ja kestosuosikki Naikkosten Pimppi.

Mannewebin lukijan vääriä mielipiteitä ei kysytty taaskaan kirveelläkään. Sen sijaan Manne-uutisten vakaasti alkoholisoituneet toimittajat kerättiin lähes vuoden mittaiseen saunailtaan saunomaan kuin viimeistä päivää ja siinä ohessa arpomaan vuoden parasta uutista.

Vuoden uutiset

Vuoden tärkein uutinen on valittu ammoisesta vuodesta 2002 lähtien suunnilleen vuosittain, eikä loppua valitettavasti näy eikä kuulu kirveelläkään.

VuosiUutinen
2002Vuosituhat vaihtui
2003Manne-myymälä avattu
2004Maailmalla ei ole tapahtunut mitään
2005Manne-myymälä on levinnyt ulkomaille
2006Lammas osti Jootuuban
2007Pesukoneen katselu väheni hieman alkuvuonna
Mannewebin palveluissa mahdottomia katkoja
2008Armeija taistelee varusmiesten ja -miehettärien paisumista vastaan kevyttuotteilla
2009Varma Sorkka haastoi kännipäissään Manne-uutiset raukkamaisesti oikeuteen
2010Vuoden 2009 uutinen on valittu
2011Nuoret miehet söivät 40 autoa Sorkkalassa
2012Sorkkalassa kokataan Suomen kuvottavinta kouluruokaa
2013Yliajon uhriksi joutunut manne jatkaa elämäänsä rumpuna
2014Muiluttaja sitoi uhrinsa kengännauhoilla
2015”Mitään ei ehtinyt tehdä” – yliajo syöpyy mieleen
2016Lähes kaksi vuotta kateissa ollut lähetinjuoppo löytyi

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen