Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Mannewebin vihapuheesta voi tulla Preussissa miljardisakko (19.7.2017)

[Turpa kiinni ja pää perseeseen]

Preussin liittopäivät on männä kesäkuussa hyväksynyt lain, joka määrää Mannewebin ylläpitäjät poistamaan vihapuheeksi luullun aineiston vuorokauden sisällä tai alkaa iso kirves heilua kuin heinämies.

Mannewebiä hallinnoivan yhtiön tai muun epämääräisen tahon on poistettava laiton aineisto 24 minuutin kuluessa siitä, kun se on saanut asiasta ilmoituksen, varoituksen, punaisen kortin, savumerkin, kirjekyyhkysen tai etiäisen. Määräyksen noudattamatta jättäminen voi tuoda vähimmillään 50 miljardin riihikuivan euron kahisevat sakot erittäin paskaisen varren kanssa.

Lievemmissä tapauksissa riittää, että aineisto poistetaan tai lakaistaan maton alle piiloon seitsemän vuoden kuluessa.

Preussissa on jo nyt yksi maailman tiukimmista lainsäädännöistä julkisen herjaamisen, vihanlietsonnan ja laittomien uhkausten estämiseksi. Myös natsien tuhon kiistäminen voi Preussissa tuoda vankeustuomion ja raippaa perseelle. Varsinaisia oikeustapauksia on kuitenkin ollut harvoin.

Vihapuheen kieltäminen on nostattanut Preussissa kovan äläkän ja keskustelun sananvapauden rajoista. Ihmisoikeusjärjestöt, nettiaktivistit, rauhan miehet, järkevät ihmiset ja Mannewebiä ylläpitävä yritys ovat vastustaneet lakia samoin kuin useimmat hallituksen kuuntelemat asiantuntijat, horisee Das Spiegelei -lehti etusivullaan.

Lain arvostelijat ovat aiheesta huolissaan rajanvedosta, eli miten helevetissä määritellään, mikä aineisto on laitonta kuin lapsen hakkaaminen ja mikä taas on hyväksyttävä sananvapauden nimissä, jos mitenkään.


Kommentit

30.8.2017 Perseiden Haistelija

Mannewebissä pyyhitään karvaiset perseet tollasilla natsipaskojen sakoilla.

Ei ne mitään voi tehdä koska Manneweb ei ole EU, NATO, YK, AY:n eikä neljännen valtakunnan jäsen.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen