Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Koululaisten kevätjuhla pilalla – paskatauti iski luokkaretkeläisiin laivalla (30.4.2017)

[Koululaisia]

Pontikan yhteiskoulun yhdeksäsluokkalaisten rääpäleiden kevätjuhla on pilalla kuin vuoden vanha hevosenpaska. Oppilaat toivat luokkaretkeltään tuliaisina tavallisen krapulan lisäksi raivokkaan paskataudin, joka pitää heidät kotona nyhjöttämässä koulun päättymiseen asti ja kauemminkin.

”Yhdeksännen luokan oppilaat olivat tuiki tavallisella kännäysristeilyllä. Laivalla oli ilmeisesti joku paskataudin aiheuttaja tai joku semmoinen. Oppilaita sairastui käsittääkseni muistakin kouluista ja muualtakin kuin kärpäsiä keitossa. Meidän oppilaistamme vain melkein jokainen sai taudin, mutta he sairastivat ja kuolivat sitten muidenkin edestä ja takaa”, horisee rehtori Jussi Rehevä päissään.

Matkalla olleet laitamyötäiset valvojat horisivat Rehevälle, että tauti oli erittäin raju ja rajumpikin.

”Lapsilla oli mahakramppeja, ja paskaa tuli molemmista päistä jatkuvalla syötöllä.”

Ambulanssilla sairaalaan

Monen yhdeksäsluokkalaisen luokkaretki päättyi sairaalaan tai jopa ruumishuoneelle kuin kanan lento seinään veitsellä leikaten. Jussi Rehevä horisee koulun turvautuneen 007:n apuun, kun muutakaan ei keksitty kirveelläkään.

”Se oli terveyskeskuksen yksitotinen neuvo päin naamaa. Emme tienneet kirveelläkään, mihin sairaalaan lapsia kehtaisi Sorkkalassa viedä, eikä heitä pirssiinkään voinut laittaa, kun matkan aikana olisi voinut käydä ohraisesti. Tilanne sai ehkä turhan dramaattiset piirteet. Akuuttia hätää ei kenelläkään ollut enää kuoleman jälkeen.”

Pontikan yhteiskoulun yhdeksäsluokkalaisista noin jokainen on saanut ehdottoman kiellon osallistua kevätjuhlaan kirveelläkään. Muitakaan pentuja ei haluta nähdä koulussa ennen kesäkuuta, johon mennessä itämisajan uskotaan olevan ohi.

”Kevätjuhlaan voi tulla kuin hollitupaan, jos oireita tai paskaa ei juhla-aamuun mennessä tule sitten millään. Sairastuneet ja kuolleet eivät ikävä kyllä voi tulla juhlaan kirveelläkään, koska emme halua ottaa tartuntariskiä tai mitään muutakaan riskiä tai mitään muutakaan. Tämä on hyvin valitettavaa, mutta ei maailma siihen kaadu, että jää päättötodistus saamatta eikä pääse koskaan koulusta pois”, Jussi Rehevä nauraa paskaisesti.

Sairastuneet paviaanit jäävät ikuisesti yhdeksäsluokkalaisiksi.

Pontikan yhteiskoulun oppilaiden sairastumisesta jaaritteli ensimmäisenä Ilta-Paska. Kakofonian paskatautiepidemia alkoi jo viime viikonloppuna.


Kommentit

5.6.2017 Poikakotikasvatti Pissa Pentti

Saatanan äpärät! Vitsaa noille saatanan nuorisohuligaaneille pitäisi antaa!

Nuoret pitäisi teljetä laitoksiin tai sellaiseen ankaraan sadistiseen poikakotiin jossa minä kasvoin 50-luvulla.

Isänmaa ja kuri kunniaan.

24.6.2017 Puutteessa oleva denari

Omasta mielestä kaikki tämmöiset paskalahnat täytyy heittää ulos Suomesta, ku ei ne koulustakaa pois pääse.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen