Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Mies kuoli pudottuaan Peijakkaan sairaalasta (11.6.2012)

[Virkeä potilas]

Iäkäs miesvanhus on kuin onkin kuollut pudottuaan maahan asti toisen kerroksen ikkunasta Peijakkaan sairaalasta kolmoistakaperinvoltilla kierähtäen.

Sairaalassa täysihoidossa kituuttanut 78-vuotias virkeä potilasvanhus yritti poistua sairaalasta seipään avulla 5,5 metrin korkeudella olevan koristeikkunan kautta keskiviikkona iltapäivällä, kun kunnon ihmiset olivat töissä ryystämässä kahvia kaksin käsin ja vielä kunnollisemmat ihmiset olivat kesälomalla vetämässä lonkkaa oikein olan takaa. Henkilökunta yritti estää tippumisen kuitenkaan onnistumatta siinä lainkaan. Mies loukkaantui vakavasti ja kuoli saamiinsa vammoihin tai niistä huolimatta torstaina.

Potilas oli hoideltavana osastolla, jolla potilaiden liikkumista seurataan valvontalaittein ja valvotaan seurantalaittein, mutta muuten osasto on puitteiltaan tavallinen homeinen sairaalaosasto.

Sorkkalan kaupunki kituuttaa vuokralla Peijakkaan sairaalan tiloissa, joissa kaupungilla on käytössä kaksi akuuttia hattuarviointiosastoa.

”Olemme äärimmäisen pahoillamme, että tällainen tragikomedia tapahtui uljaalla sairaalaosastollamme. Kaikille ja muillekin osapuolille on järjestetty riisiapua”, horisee sosiaali- ja terveystoimen apulaiskaupunginjohtaja Jukka Sorkkanen.

Poliisi tutkii tapausta kuolemansyyn tutkintana ja haukkaa pullaa.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen