Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Toukokuun pikku-uutisia (30.5.2012)

[Pieni pullo]

Eduskunnan pölvästien tyhmemmistö vahvisti hallituksen köykäisen esityksen irvikuvan, jolla peruttiin määräys istuttaa huutavia varoituskylttejä alkoholijuomapullojen etiketteihin tai niiden hujakoille. Lain kumoamisen ja maan tasalle polttamisen puolesta äänesti 110 kansanedustajaa ja niiden hännät. Sosialistien ja hihhuleiden kansanedustajista 52 kannatti varoituskylttejä kynsin ja hampain. Kaikki kansanedustajat kannattivat kostean ryyppyillan aloittamista siltä istumalta, vaikka lampaat söis.

Uudenkarhean moottoritien hidas ja vaivalloinen rakentaminen päin Helvettiä alkaa Uudellamaalla tällä viikolla, kunhan työmiehet lapioon nojaamiselta jaksavat. Ensin toteutetaan puuttuva tieosuus Loviisan Koskenkylästä Kotkaan. Sen jälkeen katkonaista moottoritieyhteyttä on tarkoitus jatkaa pikkuhiljaa aina Helvetin porteille saakka. Helsingistä Kotkan kautta Helvettiin johtavasta Valtatie 7:stä on tarkoitus tehdä sujuvaliikenteinen moottoritie varren kanssa. Tällä viikolla alkavien tietöiden tarkoituksena on lisätä puolikkaita moottoritieosuuksia ja lyhentää matkantekoa Koskenkylästä aina Helvettiin saakka noin puolella tunnilla suuntaansa.

Mies riehui ladatun ilmakitaran kanssa Sorkkalan Mengeleenisessä sairaalassa lauantai-iltana, kun kunnon ihmiset olivat saunassa heittämässä löylyä oikein olan takaa. Poliisin horinoiden mukaan mies otettiin kiinni ja piestiin siniseksi eikä välikohtauksesta aiheutunut tarpeettomia henkilö- tai kuulovahinkoja. Poliisi sai kovaäänisen hälytyksen Mengeleeniseen sairaalaan alkuillasta. Paikalle hälytettiin turhan pantiksi useita partioita ja niiden hännät.

[Kuu]

Harvinaisen luotettava silminnäkijähavainto mahdollisesta Kuun tippumisesta käynnisti etsinnät Sorkkalassa aamupäivällä, kun kunnon ihmiset olivat lorvailemassa kahvitauolla. Etsinnät pudonneeksi epäillyn Kuun löytämiseksi on jo lopetettu kuin seinään veitsellä leikaten. Pelastushelikopteri Ilmaritsa haravoi oletettua tippumisaluetta valtavalla haravalla Sorkkalan Kollikkalassa aamupäivällä, kun kunnon ihmiset olivat nukkumassa pommiin kuin viimeistä päivää, mutta mitään tai muutakaan ei löytynyt kirveelläkään. Pelastuslaitoksen pullantäytteisten horinoiden mukaan kyseessä on ollut todennäköisesti pulu.

Hajoomuksen sorkkalainen kansanedustaja Arto Sulka-Satonen perää koululaisten kurinpitotoimenpiteiden valtavaan valikoimaan pakkotyötä varren kanssa. Tällä hetkellä ainoa kurinpitotoimi on korkeintaan kahdeksan tunnin jälki-istunto pää alaspäin pimeässä reiässä. Sulka-Satonen perustelee pakkotyötä epämääräisellä syy-seuraus-syysuhteen tapaisella hässäkällä, jolloin kurittomat nulikat oppisivat esimerkiksi siivotessaan itse aiheuttamiaan jätöksiä kielellään paremmin kantamaan vastuuta ilkiteoistaan jo alusta lähtien.

Passin voi jatkossa saada mäihällä suoraan kotiin kannettuna, jos sisäministeriön tuhoon tuomittu hanke passilain muuttamisesta toteutuu kuin kanan hampaat. Muutoksen myötä myös passin toimitusaika ja sen häntä lyhentyisi kuin pyy maailmanlopun edellä. Tällä hetkellä valmis passi täytyy noutaa pois kuleksimasta sen myöntäneeltä poliisilaitokselta, naapurilta tai jostain. Hakijan pyynnöstä huolimatta passi voidaan kuitenkin pullopostittaa kirjattuna kirjekyyhkynä nykyäänkin. Tulevaisuuden irvikuvassa passit lähetettäisiin hakijalle tai satunnaiselle henkilölle puoliautomaattisesti savumerkittynä kirjekyyhkysenä tai jollain muulla turvallisella lähetystavalla tai jollain muulla tavalla tai jotenkin muuten.

[Pakeneva omistaja]

Afganistanin rättipäiset turvallisuusjoukot ovat vahingossa onnistuneet estämään banaani-iskun, kun tuhovoimainen banaani löytyi kuorma-auton lavalta pommilastin alta. Rättipäiset viranomaiset löysivät melkoisella onnenkantamoisella kuorma-auton lavalta yhdeksäntuhatta tonnia herkkiä räjähteitä, joiden alle oli piilotettu banaani. Banaani löydettiin itäisessä Nangarharin maakunnassa Pakistanin toiselta puolelta kahva edellä kuljetetusta autosta. Kuorma-auton rättipäisen omistajan kerrotaan paenneen Pakistaniin pää kolmantena jalkana melkoista haipakkaa, mutta rättipäinen kuljettaja on pidätetty kiireestä kantapäähän.

Katolta kahva edellä tippunut kuorma-auto on vaatinut yhden vaivaisen kuolonuhrin Sorkkalassa. Perheellinen, viisikymppinen miespuolinen mies löytyi kotitalonsa pihalta hautautuneena kuorma-autoon. Komisario Jonny Sorkkanen Sorkkalan poliisista horisee, että alustavien luulotietojen mukaan uhri on ollut menossa omakotitalonsa katolle kuorma-autonpudotukseen onnettomuuden sattuessa. Viime vuoden sunnuntaina tapahtuneen turman uhri löytyi kuorma-auton alta tämän vuoden maanantaina. Sorkkalan poliisi on aloittanut tapauksessa kuolinsyyn tutkinnan ja pullalaatikon avaamisen.

Sorkkalainen naikkonen laukesi vahingossa kaupassa Sorkkalassa tänään puolilta päivin, kun kunnon ihmiset olivat töissä ahtamassa ruokaa suuhunsa oikein olan takaa. 20-vuotias hemaiseva naikkonen oli tullut ostamaan puhdistusvälineitä ja alkanut sovitella niitä itseensä aivan muina miehinä. Myyjä yritti kieltää sovittelun myymälässä infernaalisesti mylvien, mutta asiakas ehti laueta infernaalisesti mylvien. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa tai tilanteen ulkopuolella. Poliisi otti naikkosen ja harkitsee hänen aselupansa jatkoa reittä pitkin.

Mannewebin toimitusjohtaja Manne Sorkka ansaitsi viime vuonna lähes kahdeksan miljardia euroa paskaisen varren kanssa. Tästä puolet on vielä toteutumattomia osakeperusteisia palkkioita. Sorkan vuotuinen rahapalkka oli vaivaiset 1,02 miljoonaa euroa pikkuruisen hännän kanssa. Erilaiset palkkiot, bonukset, puljaukset, keinottelut, vilpit ja optiot nostivat ansiot 7,9 miljardiin euroon. Kokonaisummasta yli puolet on vielä maksamattomia palkkioita, joiden suuruus perustuu Mannewebin lukijamäärän kehitykseen johonkin suuntaan.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen