MannewebTV-opas

Lukijoiden kommentit

Haluatko sanoa painavan sanasi TV-tarjonnasta? Eikö televisio- ja elokuva-arvostelijamme osannut arvostella mitään oikein? Oliko hän puolueellinen? Onko hänen televisionsa pieni ja keltainen? Ei hätää! Voit kertoa meille omat kommenttisi TV-ohjelmista ja elokuvista. Parhaat kommentit julkaistaan tai sitten ei. Manneweb katsoo oikeudekseen muokata viestejä haluamallaan tavalla ja enemmänkin.

25.7.2006 elqdaa

ei stna kui hyvii ;D

30.7.2006 PERKELE

Juu semmone

Mainio Sorkka: Niinhän se tuppaa olemaan.

3.8.2006 Juu

Paskaa!!!

Keltasia kauhoja sais olla enemmän

Mainio Sorkka: Telkkarista ei nykyään juuri muuta tulekaan kuin keltaista kauhaa.

24.8.2006 Zipi on kh33t

Näkyykö näillä kanavilla poliisipäällikkö Manne.

Mainio Sorkka: Poliisipäällikkö Manne on ilmeisesti hyllytetty virkavirheestä ja makkaran syönnistä.

22.12.2006 Reikkafani

Prison Break rulz!!!!!!!!!1111111 Näkyykö Smackdown tai RAW??

Mainio Sorkka: Alasuutelu ja RAAKA näkyvät aina jossain, joskus eivät.

15.1.2007 Reikkafani

Mitä lastenohjelma tarjontaa näillä kanavilla oli jouluna? Kai vanhakunnon lumiukko-lyhyt elokuva näytettiin?

Mainio Sorkka: Sorkka-TV1:ltä tuli muun muassa Loskaäijä, Suojalumihemmo ja Jouluhannuskeripukin läyleähkö matkapuhelin. Mainos-Sorkalta tuli vaihteen vuoksi jokajouluhannuksiset paskat elokuvat, kuten Isoveljeni on turbokäsimies viisyksviis käsikaheksan ja jotain hemmetin Tisnin lastenhässäköitä – kaikista oli leikattu kuvan vasen ja oikea puolisko pois. Lumiukko-elokuvaa ei näytetty, sillä tästä talvesta lumiukot eivät selvinneet, vaan sulivat pois ja valuivat viemäreihin.

28.1.2007 Moona

Näkyykö lampaalle koti?

Mainio Sorkka: Kyllä, ainakin jotenkin. Kyseisessä ohjelmassa Perttu-lampaalle etsitään kotia pitkin maita ja mantuja ja vähän muuallakin. Tosin viimeisessä jaksossa Perttu pistetään lihoiksi.

17.3.2007 AHAA

ISAÄ!!!!

Mainio Sorkka: Tuota mongolialaista nestesaippuakomediaa onkin toivottu laajalti. Iloksenne voin kertoa, että sarjaa esitetään ensi vuoden keskiviikosta alkaen Sorkka-TV:ssä joskus ihan helevetin myöhään yöllä. Reunat on toki leikattu pois.

22.3.2007 Neekeri

Entäs PoliisiManne tv?

Mainio Sorkka: Silloin tällöin ja vähän muulloinkin. Valitettavasti tuotantoyhtiö menetti viime oikeudenkäynnin jälkeen laitteensa valtiolle, joten toistaiseksi joudutaan tyytymään uusintoihin ja varastetusta materiaalista tehtyihin sekaviin koosteisiin.

28.3.2007 Reikkafani

Onko tulossa tv-sarjoja joissa esiintyy kuuluista Reikkafani?

Mainio Sorkka: Kahdessa sarjassa hän on kyynärpää- tai jalkaosassa: Reikkafani ja herra Kukkanen (K-18) sekä Reikkafani jää kiinni itse heinänteossa. Hänet on myös tavattu lukemattomia ja lukuisia kertoja Sorkkalan Poliisi-TV:ssä.

22.10.2007 wishmaster

onpa kivaa vaan entäa se kuulu kotilampola?

Mainio Sorkka: Kotilampolassa on jauhettu samaa heinää jo 50 vuotta.

27.11.2008 Reikkafani

Siitä on aikaa kun kysyin tämän kysymyksen: Onko minua viimeaikoina esiintynyt televisiossa? Missä ohjelmissa? Prison Break on eeppinen edelleen, en vain enään sano sitä miljoonalla huutomerkillä.

Mainio Sorkka: Olet jatkuvasti Sorkkalan Rosvo-TV:ssä pää- ja jalkaosissa, sekä Storebrorin lähetyksessä kellon ympäri ja vähän enemmänkin. Pääsit myös Köyhä-TV:hen, mutta karsiuduit Napaviitosen ja Paritus-TV:n karsinnoissa.

25.8.2009 Nimetön paskiainen

Kuinka monta tv-ohjelmaa on lopetettu sorkkalassa ja miksi?

Mainio Sorkka: 382 ohjelmaa on lopetettu – melkein kaikki sen takia, että jotkut väsyneet paviaanit ovat valittaneet, että erinäisissä ja muissakin ohjelmissa pää- ja sivuhenkilöt ja vähän muutkin henkilöt ja myös henkilöttäret ja vähän muutkin karjuvat ”öp” tai ”vää” parhaaseen kasteluaikaan kello neljältä aamulla, kun kunnon ihmiset ovat vasta heränneet aamulypsylle ja ajaneet kieroon kasvatetut kakaransa kirveellä ulos kuin sonnit uudesta veräjästä.

16.3.2011 Alikersantti Arpinaama

Koska Salkkareissa ja Kotilampaassa ruvetaan näyttämään tissejä ?

Mainio Sorkka: Sitten, kun lavastajat lakkaavat tunkemasta epämääräistä roinaa kameran ja näyttelijättärien väliin ja kuvaajat lakkaavat zoomaamasta liikaa.

3.5.2013 Kari

Milloin saamme lisää ohjelmia?

Mainio Sorkka: Tänään.

Nimi tai nimimerkki
Kommentti


MannewebTV-opas