MannewebTV-opas

Anna elämä lapaselle -konsertti

Anna elämä lapaselle -heinäntekeväisyyskonserttihässäkkä järjestetään Sorkkalassa tai jossain myös tänä ja ensi vuonna ja aina muulloinkin. Tukivarsikonsertti soi Sorkkalan Taisteluareenassa 14. syyskuuta tai joskus.

Lapastenklinikoiden kummit tai joku ry:n järjestämässä konsertissa esiintyvät muiden ja toistenkin muassa Maija Autonvilkkumaasika, Aamuyö, Narina, Tekoväri, Pantti Ruisku, Satiainen, Petri Munkki, Uuniklubi ja Pots of the Sheep. Lisäksi mukaan on tulossa ja menossa ulkomaisia ja muun maalaisia poptähtiä ja heinäntekijöitä sekä tuntemattomia hyypiöitä sieltä sun täältä ja vähän muualtakin.

Elämä lapaselle 2050 -tapahtuman ulospääsyliput ovat tulleet myyntiin Lappupalveluun tai jonnekin, kuten Manne-myymälän kodinkone-osastolle tai jonnekin.

Viime syyskevään konsertissa julkaistu Elämä lapaselle -teräslevy saa myös jatkoa tai jotain. Levyn pääkarkkitehtina ja pääpiruna on jälleen Manne Sorkka tai joku.

Vuoden 1853 Elämä Lapaselle -konsertti, lammas, levy ja keltainen kauha tuottivat yhteensä 67 euroa ja puolikkaan lampaan. Konsertin tuotto annetaan aina lyhentämättömänä Manne-myymälän pohjattomaan kassaan, Kankkulan kaivoon, lampaiden syötäväksi tai jonnekin.


16.7.2006

Teksti: Mainio Sorkka

MannewebTV-opas