Manneweb

Sorkkalovakia

Sorkkalovakia on maa keskellä vilkkainta Kiinaa. Sen laajalta, neliökilometrin kokoiselta alueelta löytyy hiekkaa, vaikka lampaat söis. Lähin järvi on kivenheiton päässä - vain 300 kilometrin päässä Kiinan puolella, mikäli se ei ole kuivunut. Merellekään ei ole matkaa kuin vaivaiset 2 600 kilometriä. Tyyni valtameri, Intian valtameri ja Jäämeri ovat yhtä kaukana Sorkkalovakiasta, joten valinnanvaraa riittää.

Sorkkalovakian ilmasto on mukavan leppoinen: päivällä lämpötila kipuaa 45 asteeseen ja yöllä on 20 astetta pakkasta. Aamulla ja illalla on lähes aina monta tuntia kestävä hiekkamyrsky.

Katso virallista Sorkkalovakian veppikameran kuvaa (päivittyy 15 minuutin välein).

Tietoja

Itsenäistyi1996
Pinta-ala1 km²
Asukasluku0
AikavyöhykeGMT+7
RajanaapuritKiina
Pääkaupunkiei ole
Hallitusmuotoperustuslaillinen diktatuuri
ValtionpäämiesManne Sorkka
Kielisorkkalovakia
Valuuttasorkka
KansallislauluSorkkis
Pääelinkeinoturismi
Bruttokänsäntuote0
Liikenneei
Verkkojänniteei

Sorkkalovakiassa puhutaan maan virallista kieltä eli sorkkalovakiaa, jonka taitajia maailmasta löytyy pyöreät nolla ja vähemmänkin. Myös mitä tahansa muuta kieltä voi puhua, sillä kukaan ei kuitenkaan ole kuulemassa. Viisumia, passia, rokotteita tai mitään muutakaan turhaa ei tarvita, sillä kukaan Sorkkalovakiassa ei välitä mistään yhtään mitään tai senkään vertaa, vaikka lampaat söis. Ainoastaan kiinalaiset voivat hermostua.

Sorkkalovakian valuutta on sorkka. Yhdellä eurolla saa päivän kurssista riippuen 500 ± 300 sorkkaa. Toisaalta Sorkkalovakiassa kelpaavat kaikki maailman rahat ja muutkin, kuten oravannahat, lampaat ja marmorikuulat.

Autolla voi ajaa Sorkkalovakiassa millä puolella tietä tahansa ja muuallakin, sillä teitä ei ole metriäkään. Kannattaa siis varata kunnon aavikkoauto, jotta matka ei katkea heti ensimmäiseen hiekkadyyniin. Sorkkalovakiaan voi turvallisesti tuoda mitä tahansa sähkölaitteita. Ne eivät hajoa ylijännitteestä, sillä koko valtiossa ei ole sähköä. Vesijohtovesi on juotavaa, mutta siitä tulee armoton ripuli. Tosin mitään vesijohtojahan Sorkkalovakiassa ei ole, vaan kaikki vesi saadaan kivistä puristamalla.

Voit majoittua aivan minne haluat. Sorkkalovakian neliökilometrin laajuinen alue tarjoaa silmänkantamattomiin ja kauemmaskin hiekkaa, jolle teltan pystytys on helppoa kuin heinänteko. Kannattaa kuitenkin varoa rajavyöhykettä, koska se on miinoitettu ja kiinalaiset yleensä ampuvat tunkeilijat kyselemättä.

Lippu

[lippu]
Sorkkalovakian kansallislippu
[lippu]
Sorkkalovakian sotalippu

Sorkkalovakian lipussa on kaksi vaakaraitaa. Värit ovat ylhäältä lukien punainen ja keltainen. Kansallislippu on suorakaiteinen ja sen mittasuhteet ovat:

  1. korkeus 10 ja pituus 17 mittayksikköä sekä
  2. punaisen ja keltaisen raidan korkeus 5 mittayksikköä.

Sotalippu on kielekkeinen. Sen pituus on 18 mittayksikköä ja kielekkeen pituus on 5 mittayksikköä. Muuten mitat ovat samat kuin kansallislipussa


Manneweb