Manneweb - Asiantuntijanurkka

Mannen pulmapalsta
2016–2019

Kysy Mannelta mieltäsi painava kysymys tai muuten vaan esitä tyhmää. Lähetä kysymyksesi kysymyslomakkeen kautta.


Aihe: Kysymys. Kysymys: Aiheesta. Täällä taas 13-15 vuoden jälkeen, aikaa sekin on, vaikka ei tarkkaan muistakaan. Tuliko ikävä? Tallensin kaiken tämän pulmapalstan aiemmin julkaistun materiaalin kuin Google konsanaan. Onko tämä paha? Minusta hyvä.

Voutsi 22.7.2019

Minulla on aina syvä ja pohjaton ikävä teitä kaikkia. Kannattaa aina tallentaa kaikki ja painattaa Pulmapalsta kirjaksi vaikkapa autiolle saarelle.

Heipä vaan taas täältä tulliportin vanhainkodista. Olen alkanut harrastaa kaikkea jännittävää, kuten musiikin tahtiin piereskelyä ja sanomalehtien keräilynä.

Kerrohan hyvä Manne kumpi paikallislehti on mielestäsi parempi; Peräaukon Seutu vai Vittulan Väki?

Vanhainkodin Vahvin Mies 3.10.2018

Peräaukon Seutu on kuivempi ja palaa saunan pesässä paremmin, joten siksi se on parempi.

Vanhusten huomenta (2:23) ja hyvää joulupäiväätä!

Olen nyt paastonnut tässä syömiäni lampaita laskematta... zzzz...! Anteeksi torkahdukseni. Söin siis viimeksi sämpylöitä vuonna 2012, mutta onneksi 103-vuotiaalla aika menee, kuin rasvattu gepardi hävittäjän liekityksessä. Teehän nyt nuori mies ruoka-ohjeita. Naapurihuoneen hoito-Irmeli on jo kuolemassa nälkään, härslageniin ja hiuspohjan vajaatoimintaan (kaljuuntuminesakin tunnettu ilmiö.)

Parhain terveisin, Vanhainkodin vahvin mies

Vanhainkodin Vahvin Mies 25.12.2017

Valitettavasti ruokanurkassa on jo kaikki lukijoillemme välttävät ruoat. Enempää ei toistaiseksi tarvita.

Tervehän taas Manne. Kuulehan koreesti: Mut heitettiin ulos vanhainkodista suuntautumiseni vuoksi. Näetkö siinä jotain väärää, että mies on kiinnostunut Ikean pahvilaatikoista? Löysin muuten vaimon, jonka nimi on Birgitte. Hän on Ikean pahvilaatikko.

Nyt olen muuttanut omaan asuntoon. En kuitenkaan viihdy siellä, koska olohuone haisee eläintarhalle ja keittiö lampaalle. Mitä tässä voisi tehdä ja voiko lammaspataa kokkailla muualla kuin keittiössä?

ps. Kohvoijasin siun pyörän aamulla, jos et huomannut.

Vanhainkodin Vahvin Mies 21.12.2016

Jos olet suuntautunut vanhainkodista ulos, niin silloin sinun ulosheittämisesi olisi ainakin osuvaa. Kuka mies on kyseessä, ja millaisia pahvilaatikot ovat?

Kannattaa lammaspadan sijaan tehdä rosvopaisti pihalla – mieluiten naapurin pihalla, jotta oma piha jää parempaan käyttöön.

PS. No voi jumankauta. Ilmankos työmatka olikin tuskien takana ja täynnä mutkia.

Kuka minä olen?

Manne Sorkka 13.12.2016

Se ei ole kiinnostavaa. Se taas olisi kiinnostavaa, kuka et ole.

Testaan vaan ettei koko sivusto ole nurin.

Horo 23.8.2016

Heh heh. Johan nyt vitsin murjaisit. Me vain nyt satuimme tällä hetkellä käsittelemään pulmapalstan viestit neljän vuoden välein. Eihän olympialaisiakaan pidetä joka vuosi.

Tervehdys taas! Ikä painaa mutta tämä pappa jaksaa vieläkin nostaa oman iän verran (102) penkiltä. Nyt on paha ongelma, sillä aiemmin räjäyttämäni lampaat palasivat aaveformaatissa sähköpostin kautta parkkiruutuuni. Yksi lampaista on kuseskelee tolpanjuurelle ja huutaa "Sieg Heil". Se on täysi piru, vihtahousu, Juha Sipilä, Lucifer, pelsepuupi + alakerran Herra. Millä saan peloteltua aaveformaatissa olevat natsizombilampaat pelästettyä pois. Voiko ne esim pakata .rar/.zip-tiedostoon ja lähettää Uzbekistaniin? Auta nyt suatana, ettei tuo lammas syö vielä renkaitakin!

Vanhainkodin vahvin mies 26.1.2016

Minä nostin kerran satasen pankista. Kannattaa lähettää lampaat zombiverkon kautta hevon kuuseen. Ne voi pakata ensin esimerkiksi kuorma-autoon.


Manneweb - Asiantuntijanurkka