Manneweb - Asiantuntijanurkka

Mannen pulmapalsta
2014

Kysy Mannelta mieltäsi painava kysymys tai muuten vaan esitä tyhmää. Lähetä kysymyksesi kysymyslomakkeen kautta.


miksei täällä tapahdu mitään?!

hä 20.11.2014

Tapahtuuhan täällä. Esimerkiksi viime viikolla lammas röyhtäisi.

Tervehdyspäivää!

Harmittaa tämän vanhainkodin mauttomat pöperöt, joten ajattelin tehdä itse jotain ruokaa. Tein lihapyöryköitä (pyramidin muodossa) mannewebin ohjeilla ja syötin pannun naapurilla. Yritin myös leipoa, mutta tuuletin heitti jauhot suuhun.

Nyt mie oon paastonnut pari vuotta ja näläkä suatana! Annahen mestarichef Kortong Ramsanen tulla ohjeita.

Vanhainkodin vahvin mies 7.4.2014

Tee samat ruoat uudestaan mutta käytä niissä tällä kertaa salaisena ainesosana muita asukkaita (älä siis vahingossa itseäsi). Heillä on kuitenkin jo toinen jalka haudassa, joten voit tehdä juuri siitä jalasta ruokaa.

Telkusta tuttu Gordon Ramsay tässä hei! Alkuun haluan sanoa, että ruokaohjeenne ovat perseestä poikittain! Jos olisin asiakas en suostuisi kusemaan ruokienne päälle ilman maksua! Ottakaa siis Ramsayn viisas neuvo kauniiseen-, tai sitten rumaan kätöseenne ja tehkää parempaa safkaa. Jos teillä ei ole käsiä, niin tunkekaa neuvonini sinne tiedätte mihin! Long live the Queen!

idea by: Saminaattori text by: Vanhainkodin Vahvin Mies

Gordon Ramsay 18.3.2014

Ohjeet ovat täydelliset, ja jokainen kokki saa niiden avulla juuri niin hyvää ruokaa kuin ansaitseekin saada. Käytämme ruokanurkan keittiössä aina laadukkaita aineksia, jotka otamme tuoreeltaan pakastimesta. Teemme itse kaiken eineksistä, ja kokkimme on omasta mielestään maailman paras. Ruokanurkka siivotaan päivittäin – tai ainakin melkein kerran se on siivottu.

Tervehdys taas täältä "tulliportin" vanhaindodista. (huom. lue tulliportin oikealta vasemmalle)

Sain lampaat pois parkkiruudusta ydinaseiden ja suomalaisen hulluuden avulla. No nyt koko auto kadonnut ja tilalla on naapurin juoppo-Sepon vanha Opel kadetti! Turvaudun siis taas kerran sinun apuusi, jotta pääsen taas autolla bingoon.

Vanhainkodin vahvin mies 10.3.2014

Olet varmastikin kököttänyt siellä pari vuotta odotellen vastausta kuin kuuta nousevaa. Sepon vanha Kadett liikkuu varmimmin työntämällä eli ei hevosvoimilla vaan miesvoimin. Ei siis muuta kuin lusikka kauniiseen käteen, ennen kuin heität sen nurkkaan, ja lykkimään Kadettia kohti pimeää bingoluolaa.


Manneweb - Asiantuntijanurkka