Manneweb - Asiantuntijanurkka

Mannen pulmapalsta
2011

Kysy Mannelta mieltäsi painava kysymys tai muuten vaan esitä tyhmää. Lähetä kysymyksesi kysymyslomakkeen kautta.


Tahoiksei myyää mulle vähän ganjabista terveisin taisto roogert

hoi sie 12.12.2011

Totta kai. Riittääkö kolme tonnia? Todellisuudessa ganjabis auttaa käyttäjää ymmärtämään järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja ja niiden häntiä. Eräitä yksityiskohtia lukuun ottamatta ganjabis todistaa oikeaksi hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä varren kanssa. Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos ganjabis avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen ruosteisen portin kohti ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta. Jos vertailemme liian lyhyesti asiaankuuluvia ilmiöitä, huomaamme, että ganjabis ennakoi osaltaan viimeaikaisia absurdeja väittämiä ja niiden häntiä varren kanssa.

Jos Reikkafani joutuu alaikäisen raiskaamaksi, onko hän silloin pedofiili?

Wilhelmiina88 29.11.2011

Ei pelkästään tuolla ehdolla, sillä kuten sivistyneet ihmiset tietävät, pedofilia on esimurrosikäisiin lapsiin kohdistuva seksuaalinen suuntautuminen, vaikka lampaat söis. Hänestä voi kyllä tuon tapahtuman jälkeen tulla pedofoobikko.

Huomenta/iltaa/iltapäivää.

Olen perustamassa pitseriaa. Mitä minun kuuluisi tietää, jotta saisin mahdollisimman paljon asiakkaita?

Minne pitseria mielestäsi olisi järkevintä rakentaa?

Aikoisin itse rakentaa pitserian keskelle moottoritietä - sain tähän jo kaupunginhallitukselta ja valtiolta luvan. Ihmiset voisivat kätevästi pysähtyä pitserian kohdalla, jos nälkä yllättäisi ajaessa. Onko suunnitelmani järkevä, vai kannattaisiko pitseria sittenkin rakentaa kerrostalon katolle? sinne pääsisi kätevästi tikapuita pitkin, ja samalla asiakkaat voisivat nauttia raikkaasta ulkoilmasta.

Pizza-Peku 15.11.2011

Kirvesvartta.

Tee ja teetä ylipitkiä työpäiviä ja ylipitkiä työviikkoja. Jätä verot ja työvoimamaksut maksamatta, jotta saat painettua pitsojesi hinnan pohjalukemiin. Haali pitsojen raaka-aineet pääosin naapurikarvakäsipaikan roskiksesta tai jostain. Soita taustamusiikkina humppaa. Jotta asiakkaasi eivät kyllästyisi aina samanlaisena pysyvään sisustukseen, polta pitseriasi vähintään kerran vuodessa. Tee samalla vakuutus- ja veropetos ja kerää myös vahingonkorvaukset ja mitä ikinä irti lähteekään. Jos viranomaiset pääsevät terävine hampaineen petostesi jäljille, polta heidät samaan syssyyn. Polta myös jälkesi ja sillat takanasi. Pakene huonoa aasinsiltaa pitkin johonkin lämpimään karvakäsimaahan juomaan rahojasi.

Pitserian sijainti on kieltämättä varsin tärkeä asia. Jos pitseria ei ole missään, asiakkaat eivät löydä sitä ja päinvastoin. Huonoihin paikkoihin lukeutuvat muun muassa poliisiaseman aula, järven pohja, kerrostalon hissikuilu, kirjasto, kuoleman ja helevetin välinen paikka eli niin sanottu limbo, paskahuussi, kirveen varsi, kaivon pohja, nakkimakkara, paviaanin perse, vyöhyke, sarveiskalvo, internet, peruna, lasinen sohva, lammas, vatsanpohja, pohjaton kaivo, sentrifugi, käymisastia, kateetti, hypotenuusa, vaskooli, lähtöruutu, synopsis, kartelli, sontikka, linnuntie sekä ajukoppa.

Moottoritiellä olevassa pitseriassa käy helposti positiivinen lumipalloefekti. Kun yksi autoilija pysähtyy syömään, hänen peräänsä ajaa muita pösilöitä, ja kohta syömässä onkin kymmeniä autoja ja niiden sisällä olevat ihmiset. Paikalle karauttanee vielä muutama poliisin yksikkö sekä palokunta ja sen hevonen syömään kuin viimeistä päivää, vaikkei olisikaan viimeinen päivä.

Varsinkin edellisiin esimerkkeihin verrattuna kerrostalon katto on oikein mainio paikka. Ruokailijoita hellisi kesäinen tuulenvire, syksyinen kaatosade ja talvinen lumimyräkkä. Lokit ja pulut antaisivat omat mausteensa pitsan päälle. Asiakkaat voisivat ateriointinsa päätteeksi nauttia raikkaasta ilmalennosta. Muista ehdottomasti ottaa maksu etukäteen.

Suunnitelmasi on parasta, mitä kukaan on keksinyt 37 vuoteen. Harmi, että menit möläyttämään sen täällä kaiken kansan kuullen. Kattopitserioita on mitä pisimmälti odotettavissa lähiaikoina kuin sieniä sateella.

Tervetuloa Sorkkalan Ammattikorkeakouluun, SORKAMKiin! Täällä voi opiskella maalitiedettä tai lammasoppia.

AEHH 5.11.2011

Kuka helevetin opiskelija on rekisteröinyt Mannewebin pulmapalstan opiskelijasähköpostikseen tai -pulmapalstakseen? Kannattaa varmaan käyttää hengityssuojaa, kun maalaa lampaita.

Onko OK jos minulla on pissafetissi? Toisaalta pidän myös paskastakin.

Reikkafani 26.10.2011

Syö, mitä lystäät. Ravintoarvoltaan kusi ja paska eivät ole kummoisiakaan, mutta niiden syömisen jälkeen ainakin paska lentää kuin varpusparvi.

Parahin Manne! Olen tässä miettinyt pidemmän aikaa muutamia asioita jotka ratkaisemalla voisi pelastaa useita ihmishenkiä.

 1. Mistä tunnetsä ystävän?
 2. Jos mies kaatuu metsässä nauraako puut?
 3. Voiko peräpukamiin kuolla?
 4. Mitä eroa on manne-kitaralla ja Manne-kitaralla?
 5. Voitko raapia mun selkää?
 6. Minkäväriset varpaat Kreikkafanilla on?
 7. Onko rintasi karvainen kuin kuori kananmunien?
 8. Miksi nuoriso on ollut pilalla jo ikimuistoisista ajoista lähtien?
 9. Kuka muistaa vuoden 2007 miss suomen?
 10. Mistä näitä lampaita oikein tulee?
Wilhelmiina 88 14.10.2011

Miettiminen ei ole sinua varten.

 1. Ystävä ei puukota selkään, vaan reilusti suoraan kasvoille.
 2. Ei helevetissä.
 3. Voi, jos ne ovat hyvin teräviä.
 4. Toisessa on isompi ämmä.
 5. Voin antaa sinulle selkään olan takaa ympäri korvien oikein isän kädestä varren kanssa.
 6. Sinivalkoiset.
 7. On ja karvaisempikin.
 8. Nuoriso pilaantui jo silloin, kun se keksi tulen.
 9. Kuka nyt ei muistaisi? Joku naikkonenhan se varmaan oli.
 10. Lampaista.

Miksi tyynyni tuoksuu vanhalta ukolta?

Wilhelmiina88 6.10.2011

Siihen voi olla useita ja muitakin syitä:

Kannattaa ottaa kahva edellä yhteyttä asuinkuntasi tai jonkin muun kunnan terveystarkastajaan tai johonkuhun muuhun. Terveystarkastaja tulee tyynyllesi joksikin aikaa. Mahdollisesti joudut muuttamaan helevettiin tyynysi hujakoilta. Jos tilanne on oikein paha ja pahempikin, sinun täytyy polttaa tyynysi ja vanha ukko sen mukana maan tasalle varren kanssa.

Voi Miksi?

Wilhelmiina88 23.9.2011

Voi elämän kevät.

Nauroin voimakkaasti ja jopa käsittämättömän kovasti sekä esittämilleni kysymyksille että vastauksille. Myönnettäköön että koen voimakasta häpeää yhdys sana vammai suuttani kohtaan.

Legendaarisimmista viesteistä yksi lienee jonkun muun kirjoittama, tämä tälläisenä sivuhuomiona.

 1. Kuinka paljon liikennettä aiheutan mannewebin palvelimelle kuukaudessa?
 2. Mitä mieltä olet jalkapallosta?
 3. Miksei manneweb ole jo facebookissa?
 4. Kuinka kova työ on pitää mannewebin kaltaista internetpalvelua ylhäällä?
Reikkafani 18.9.2011

Oletkin ollut aina melkoinen tyhjännauraja. Onneksi sentään olet oppinut häpeämään. Vielä kun oppisit aloittamaan erisnimet isolla kirjaimella.

Tosiaan, ”karvanoppahan” olikin kirjoitettu oikein, vaikka sitä ei enää ollutkaan osattu liittää Corollaan tai muuallekaan.

 1. Aivan liikaa. Vuositasolla puhutaan jopa useista tuhansista biteistä.
 2. Jalkapallo on pyöreä muttei liian pyöreä.
 3. Koska Mannewebillä ei ole yhtään kaveria. Manneweb haluaisi kyllä olla Panssarivaunun kaveri, tökkiä sen mustelmille, kirjoitella seinille niitä näitä kirveenpäitä ja kiinnittää sen kylkeen kranaatin.
 4. Tämähän pysyy ylhäällä kuin itsestään, paitsi silloin, kun tämä menee nurin. Joku hyypiö siellä kellarin konesalissa on jumissa kuin telkkä pöntössä.

voiko manne tehdä niin suuren heinän että hän ei pysty itse sitä nostamaan heinäseipääseen?

ps. olen miettinyt miten nimimerkkini lausutaan, jos espanjalaisittain niin sittenhän se tarkoittaa naurua (j lausutaan h:na)

pps. reikkafani, tee lisää pinguvideoita

ajaja 17.9.2011

Mannet eivät tee heinää kirveelläkään.

PS. Lukuisat espanjankieliset lukijamme varmasti nauravatkin nimimerkillesi kuin hyeenat pilvessä.

PPS. Tämä ei ole mikään hiton keskustelupalsta. Nyt loppui toisten lukijoiden kanssa keskustelu, perkele. Reikkafanillakaan ei sitten ole lupaa vastata sinulle mitään tai muutakaan.

Luin sitten jokaisen kysymyspalstalleni kirjoittamani kysymyksen ja se oli kuin päiväkirjaa olisin selaillut. Paljon palasi muistoja mieleen menneisyydestä - niin hyviä kuin huonojakin. Hauskinta oli ehkä vasta nyt tajuta miten armottomasti kettuilit minulle minun yhdyssanavirheistä.

Nykyään mannewebillä on oma domainkin. Muistan vielä kun aina kännykällä piti kirjoittaa osoiteriville legendaarinen "koti.mbnet.fi/manneweb" ja mennä katsomaan oletko vastannut kysymksiini. Muistan vieläkin niin katkerasti sen päivän kun jätit vastaamatta 200 kysymykseeni. Se on kuitenkin jo annettu anteeksi. Sitten kysymyksiin:

 1. Kerro aktiivisimmat käyttäjät mannewebistä ikinä? Taidan kuulua ainakin top kolmoseen?
 2. Kuinka kovasti yhdys sana vammai suuteni ärsytti sinua ihan oikeasti?
 3. Muistan miten outoa se oli miten tiesit missä asun, puhelinnumeroni ja kaikkea muutakin. Kerro, miten teit sen?
 4. Kerro legendaarisin viestini mannewebin pulmapalstalle? Tuleeko mitään erityistä mieleen?

Ja kerro Keinolle että Mafia 2 arvostelu. Se tulee vielä.

Reikkafani 9.9.2011

Olet näköjään vaihtanut nimesi Tamppoonista tjsp. takaisin Reikkafaniksi. Arvelinkin, että kirjoittaisit päiväkirjaasi pulmapalstalle – minne muuallekaan. Unohdit avauskappaleesi viimeisestä sanasta possessiivisuffiksin.

Ei olisi ollut pakko kirjoittaa osoitetta kännykällä. Kynäkin olisi kelvannut. Liioittelet taas tapasi mukaan, sillä niitä katkeria kysymyksiä oli vain tasan sata varren kanssa, ja jätin vastaamatta vain 98:aan. Oikeasti tosin kaikkiin vastattiin kuin apteekin hyllyltä, mutta vain kaksi julkaistiin. Hyvän tahdon eleenä kaivoin vastaukset arkiston pölyjen syövereistä sinun ja muidenkin hyypiöiden pällisteltäväksi.

 1. Aktiivisin on ilmeisesti Googlebot-niminen käyttäjä. Toisena olen minä itse, koska joudun päivittäin vastailemaan typeriin kysymyksiinne. Kolmantena on Yahoo Slurp ja neljäntenä tuntematon robotti. Olet sijalla viisi, mutta aiheutat eniten liikennettä ja mattojen kulumista Mannewebissä, joten lähetämme laskun perässä.
 2. Aivan hele ve tisti. Lähes yhtä paljon kuin typeryytesi.
 3. Reikkafani, olen sinun isäsi.
 4. Legendaarisimmat viestisi ovat:
  • ”Mafia II arvostelu tulossa lähiaikoina.”
  • ”Miten saan dildon pois sisältäni? Käytin vahingossa liikaa rasvaa ni se lipsahti sisään.”
  • ”Nykyään minulla on karvanoppa Corolla ja suppari.”

Keino Sorkka: Toivottavasti Mafian arvostelun tulemisessa ei kestä yhtä kauan kuin siinä arvostelussa, jota en enää muista eikä kiinnostakaan muistaa.

Teen kaverin kanssa maailman ennätyksen ja kysyn 100 typerää kysymystä, järkevää eihän?:

Kiitos vastauksista jo näin etukäteen

PS. 101.missä mun miinus pisteet on? (reikkafani)

reikkafani ja åeröcell ass-höle 7.1.2006

Jouduimme hyvää hyvyyttämme jälleen kokoamaan ja lukitsemaan pimeään huoneeseen vanhan, sinun takiasi perustetun ja lakkautetun komiteamme valmistelemaan vastausta typeriin kysymyksiisi.

1.onko mannella isot hampaat?Riippuu mannesta. Aina on, joskus ei.
2.tykköökä manne kuorsata?Mannejen tykköömisistä ei koskaan tiedä.
3.onko sinulla parta ja karvaa?Parta laahaa maata ja karvaa kasvaa, vaikka lampaat söis.
4.tykkäätkö uida alasti?Onko muitakin tapoja?
5.tykkäätkö sorsastaa?Riippuu sorsasta.
6.siskosi nimi?Jokaisen nimi on Sorkka.
7.oletko lihava?Aina sinua lihavampi.
8.jos sinua kuvataan, kenet haluat kuvaajaksi?Valokuvaajan tai -kuvaajattaren.
9.mikä on lempi värisi?Punakeltainen.
10.tykkäätkö laulaa?Laulan mielelläni ihmisiä suohon tai sinne hujakoille.
11.onko lapsia, montako?Ai maailmassa vai? En ihan päässyt laskutoimituksen loppuun, kun joku kehtasi synnyttää lisää. Minulla vai? En ihan päässyt siinäkään laskutoimituksen loppuun, kun en edes muista kaikkien lasteni äitejä.
12.tykkäätkö syödä kanaa tai lintua?Voileivän välissä.
13.tanssitko bileissä yksin vai kaverin kanssa?Voiko muutenkin tanssia?
14.löytyykö kaikkeen syy?Syyhyn ei löydy syytä.
15.onko helppo olla onnellinen?Jos tyytyy vähään tai on muuten vain maailman paras tai on vahvassa lääkityksessä.
16.oletko ikin ollu pilvessä?Eilenkin lensin omalla yksityiskoneellani pilveen.
17.voiko ikävään kuolla, olen kuolemassa Vastasit omaan kysymykseesi. Odotamme tuon tapahtumista edelleenkin.
18.kannattaako ostaa Ford Orion?Ei vielä eikä senkään jälkeen.
19.oletko ikinä nähnyt märkiä unia?Eilenkin sukelsin unessani omalla yksityiskoneellani meressä.
20.mitä niissä tapahtui?En muista. Jotain veteen liittyvää.
21.oletko usein krapulassa?Aina useammin kuin sinä.
22.misä kaupassa asioit, Siwa vaiko Sale?Asioin Sorkkalan keskustan Natsisiwassa.
23.paljolla myyt Manne-Vanne tallin?Se on nyt sinun. Kaikki velat siirtyivät maksettavaksesi.
24.mitä tulee kaupan päälle?Katto.
25.onko Mannella uni kaveria?Viime yönä oli läpeensä märkä unikaveri. Sukelsi yksityiskoneelleni.
26.Manne, kaikki puhuu orkuista, mikä/mitä on orkku?Vähän niin kuin arkku, mutta siinä on pyöreämpi alkukirjain.
27.onko helppo elää nyt ja tässä?Juuri sanoit olevasi kuolemassa. Eli ei näköjään.
28.tyydytkö siihen mitä on?Voiko muka siihen tyytyä, mitä ei ole?
29.onko okei olla cool?On okei olla okei.
30.kuinka olen mahdollisimman cool?Et pysty siihen koskaan. Tyydy olemaan okei tai sitten edes vähän hei-hei.
31.oletko ikinä ajanut hirvikolaria?En ole ikinä edes ajanut hirvellä.
32.nauratko koskaan?Kun luen kuolinilmoituksia.
33.sain kaverini käymään manne-webissä, oletko tyytyväinen saavutukseeni?Pilasit sitten kaverisi loppuelämän, minun loppuelämäni ja Mannewebin lukijoiden loppuelämän. Toivottavasti osaat edes hävetä silmät päästäsi.
34.närästää, mikä auttaa närästykseen?Itsemurha tai närästyslääke. Toinen on lopullinen ratkaisu ja toinen ei.
35.voinko tehdä peliarvosteluja manne-webbiin?Voit, jos teet kunnon arvostelun ja osaat kirjoittaa värikästä ja lennokasta suomea, vaikka lampaat söis. Arvostele vaikka Mafia 2.
36.väsyttää, muttei auta kuin jatkaa, kello on 3:25, taitaa Manne olla nukkumassa?Olin tarkalleen ottaen viisi vuotta sitten tuohon aikaan jo pellolla tekemässä heinää oikein olan takaa.
37.mikä on lempi musiikki kappaleesi?Mannewebin taustamusiikki.
38.mistä tunnistaa homon? Entä lesbon?Toinen on mies ja toinen on nainen. Ja kun kuitenkin meinaat esittää jatkokysymyksen, niin vastaus siihen on: Toisella on munat ja toisella munasarjat.
39.onko okei, että olen riippuvainen manne-webistä (reikkafani)Ei, vaan se on hyvin huolestuttavaa, sillä olet vaikutuksille altis ja vähän tyhmänpuoleinen.
40.onko kaverini tervetullut manne-webbiin?Kaikki ovat tervetulleita Mannewebiin, mutta tänne ei saa jäädä asumaan.
41.Mitä Manne pitää puutarhan hoidosta?Rikkalapion.
42.Osaatko elää täysillä?En, mutta ajattelin kuolla täysillä ja vien mahdollisimman monta täysilläeläjää mukanani.
43.Jos ulkona on vapaa koira mitä teet?Teen siitä ruokaa ja syön sen pois kuleksimasta.
44.Olet kännissä kavereiden kanssa ulkona ja sammut mitä teet?En ainakaan sammu. Joku muu sammukoon puolestani.
45.Tykkäätkö Saku sammakko laulusta?Se ei ole niin hyvä kuin Kalle Kumiorava.
46.Hyräiletkö musiikkia koskaan?Voiko jotain muutakin muka hyräillä?
47.Jos omistat tv:n katsotko sitäEn tietenkään. Sehän kuluu siitä. Katson vain varastettuja televisioita.
48.Kävikö sinulle uutena vuotena mitään/elätkö vielä?Kyllä/en.
49.Minulla on puhelin omistatko sinä / osaatko käyttää?Mikä on puhelin?
50.Aku ankka on yleinen sarjakuva lehti, kuka on lempi hahmosiAlumiinimies.
51.Miksi Hannu hanhella on aina parempi onni kun Akulla?Koska hän on varsinainen hannuhanhi. Lisäksi hänellä on aivokasvain toisessa jalassa.
52.Jos sinulla on kipeä olo otatko lääkkeitä?En, vaan syön niitä.
53.Käytätkö sinä boksereita vai nukutko alastiVoiko muutenkin nukkua?
54.Nukutko ollenkaan?Yöt läpeensä.
55.Jos nukut niin miksi?Voiko muustakin syystä nukkua?
56.Sinulla on kavereita kuka on paras?Se yksi mäyrän näköinen tyyppi, jonka nimeä en muista ja jonka näin joskus viime kuussa tuossa ulkona pyörimässä kuin puolukka pillussa.
57.Syötkö jouluna kinkkua vai aina?Syön jouluna aina.
58.Osaatko kirjoittaa nopeasti / jos osaat miten?Kirjoitin tätäkin viestiä viisi vuotta.
59.Omistatko hyvän tanssijan persoonan?Omistan jokaisen Sorkkalan tanssijattaren. Tosin yksikään niistä ei ole hyvä. Niillä on kyllä kaikilla hyvä perse.
60.Tanssitko koskaan polkkaa?Voiko muutakin tanssia?
61.Oletko katsonut elokuvan: Häjyt? Mitä pidit?En. Oli katsomatta paskaa.
62.mikä modeemi sinulla on?Sellainen, josta lähtee johtoja.
63.rakkautta ei saa rahalla, saako edes Manne-Myymälästä?Tietenkin saa.
64.olenko hyvä kirjoittamaan?Osaatko kirjoittaa?
65.aijon uhrata elämäni Manne-Webille, tykkäätkö? (reikkafani)Olet jo uhrannut. Kerrassaan kuvottavaa.
66.Mikä on kuvottavinta ja törkeintä mitä voi sanoa toiselle ihmiselle?”Teen kaverin kanssa maailman ennätyksen ja kysyn 100 typerää kysymystä.”
67.Selkä kipeä, mikä auttaa?Muutu selkärangattomaksi.
68.Burana vaiko Panadol?Kahvi.
69.Maito vai Piimä?Kahvi.
70.maailan huonoin netti sivu?mane webin pulma palsta
71.laskenko vaiko nostan Manne-Webin tasoa? (reikkafani)Pidät tason nykyisellään, mutta sinuna en olisi ylpeä.
72.onko reikkafani hyvä nimimerkki?Aina parempi kuin vaikkapa joku Tampparinaattori.
73.tyhmin nimimerkki?Tampparinationfani.
74.onko nyt hjuva fiilis?Voiko muitakin fiiliksiä olla?
75.kerro miten saan rehtorin suuttumaan mahdollisimman helposti?Älä anna sille enää persettä.
76.niskaan sattuu, mikä auttaa?Niskan katkaisu.
77.eikö lääkäri nurkka oisi hyvä idea? Sielä olisi teitoa vaivoista ym..?Pulmapalstalla hoidetaan myös lääkäriasiat. Olen sentään ostanut lääkärin tutkinnon Manne-myymälästä.
78.miksi tietokoneen näyttö ei ole pyramidin muotoisen spiraalipallon muotoinen?Voiko se olla muunkin muotoinen?
79.Mistä nimi Linux tulee, entä mistä nimi Warez?Linux Torvaldsista ja Warez Gatesistä.
80.Manne, oletko kaverini? (reikkafani)Jos sinä olet se yksi mäyrän näköinen tyyppi, jonka nimeä en muista ja jonka näin joskus viime kuussa tuossa ulkona pyörimässä kuin puolukka pillussa. Muutoin voit mitä kohteliaimmin vetää itsesi jojoon.
81.Syötkö porkkanaa yleensäYleensä poikittain.
82.Juotko mehua ?Vain, jos sitä ei ole.
83.Oletko läski omasta mielestä / jos et tai olet mistä johtuu?En ole läski, koska en ole läski.
84.Lempi sarjakuva hahmosi?Alumiinimies.
85.Lempi tv sarja tai ohjelma?Lempi tele visioni on Y nos. Lempi tele visio sarjani tai tele visio ohjelmani on Yhdys sana vammaiset mainos tele vision piirros sarjojen nime äjät. Toinen suosikki sarjani on Teini ikäiset teini mutantti sankari ninja kilpi konnat.
86.Osaatko laskea?Osaan laskea luikuria ja mäkeä.
87.Miksi olet Manne nimeltäsi etkä Seppo?Koska Seppo oli jo varattu kuin junan vessa.
88.Olitko hyvä lapsena koulussa vai oletko lapsi?Olin elämänkoulussa paras, parempi kuin kaikki muut yhteensä.
89.Ketä vihaat eniten?Arvaa kolme kertaa.
90.Ketä rakastat eniten maailmassa?Itseäni.
91.Onko BMW hyvä auto?Voi olla, jos se on kunnossa.
92.Omistatko lentokonetta tai laivaa?Kyllä.
93.Miksi lapsia huijataan joulupukki jutulla?Ei se ole huijausta. Manne-myymälästä joulupukkeja saa halvalla kuin makkaroita.
94.Oletko sinä joulupukki?En, vaan olen jumala.
95.Tiedätkö ketään Huoraa ?En niiden lisäksi, joita vakituisesti käytän.
96.Oletko sinä normaali ?En, vaan paljon parempi.
97.Tykkäätkö olla metsässä?Voiko muualla olla?
98.Kirjoitimme näitä hiellä ja verellä, kaunko meni vastata?Viisi vuotta ja kahdeksan kuukautta noin suurin piirtein tasan.
99.Olemmeko outoja?Olette täysiä ääliöitä.
100.Hyvää yötä, Manne!Haista itse!

Uusmannewebittäjät ei muista alkuperäistä Reikkafania. Miksei aihekenttää näy?

Reikkafani 9.9.2011

Muistaako ylipäätänsä kukaan jotain ihmeen Reikkafania? Aihekenttä on siellä, minne aurinko ei paista.

Maistuuko paska? Miksi ihmisellä on persereikä? Miksi manne paskoo housut päässä? Nämä ja sata muuta osoitteessa www.h9wme90fmdost40+fdkdfk.com/jfiswdjdsgnf/_325324

Tai sitten ei.

vii 29.8.2011

Paska maistuu, jos on maistuakseen. Toisaalta maistuuko paska, jos ei ole ketään näkemässä? Ilman persereikää ihminen näyttäisi muumilta. Parempi on pitää paskoessa housut päässä kuin jalassa.

Parahin Manne! Naapurissani asuu synkeähkö tapaus nimeltä Sulander. tarvitsisin muutamia ohjeita joita noudattatta jättämällä saisin hymyn hiipimään hänen irvokkaille kasvoilleen. Sulander on nimittäin sikäli masentava olento että lemmikki marsuni alkoi kaljuuntua välittömästi hänet nähtyään.

PS Mikä olisi mahdollisimman epäsovelias nimi autolleni?

Manne R. Heim 28.8.2011

Vie naapurillesi lemmikkimarsustasi tehty lihapiirakka.

PS. Reikkafani.

Parahin Mannewebin pulmapalstan arvostettu toimitus. Olen osallistumassa ensi vuoden keskiviikkona reilun puolen vuoden kuluttua viisinkertaiseen triatloniin. Se kattaa 19 kilometriä uintia kuin kala vedessä, 900 kilometriä pyöräilyä niska limassa ja 211 kilometriä juoksua pää kolmantena jalkana. Sitä ennen teen kerran jos toisenkin kerran päivässä kymmenen tunnin vesijuoksuharjoitukset polkupyörällä kivireppu selässä tai jossain, minkä lisäksi harrastan aktiivisesti liikuntaa; kävelen tosi paljon ympyrää päivittäin, pelaan jalkapalloa rautapallon kanssa, hiihdän vuorenrinnettä ylös takaperin, riehun punttisalilla, käyn pöntöllä ynnä muuta sellaista sun tällaista.

Ongelma ei ole liikkuminen, mielenterveys, lampaan häntä tai että jaksanko selvittää viisinkertaisen triatlonin vaan ruokailutapani ja etenkin niiden puute. Miten nyt alkaisin tukea ruualla kevyttä liikuntaani? Esimerkiksi muutama äärimmäisen helppo idioottivarma juttu jos toinenkin, hyydyn pitkien ruokaohjeiden kanssa ja minua alkaa oksettaa kuin viimeistä päivää. Minua ei myöskään haittaa syödä samaa ruokaa pidempääkin aikaa ja enemmänkin.

Miten minun siis kannattaa syödä?

Valo Majakka 28.8.2011

Suun kautta.

Kuka keksi perspektiivin?

Aimo Vonkale 27.8.2011

Filippo Brunelleschi. Pablo Picasso rikkoi sen.

Miksi Mannewebin pulmapalsta on niin hiljaaa?

Hiljainen Hillo 22.8.2011

Pulmapalstan työntekijät ovat olleet yhtä aikaa lakossa, työnseisauksessa, VP:ssä, VPO:ssa, lomautuksessa, kesälomalla, pakkolomalla ja pakkohoidossa. Lisäksi heillä kaikilla on rutto ja ebola ja toinen silmä kuulee huonosti.

OHO, VITTU, Taisin päästää muutaman kissan toimistonne ovesta sisään!

Mourusivat siinä oven takana ja luulin että olivat teidän omia lemmikkejä mutta eivät tainneetkaan olla, päättelin näin sisältä kuuluneiden "PERKELE!" huutojen takia sen jälkeen kun olin laskenut ne sisälle.

Muistakaa nyt edes ruokkia niitä!

Terveisin Seppo, naaurinne.

Naapurin Seppo 29.7.2011

Ruokimme kissat lemmikkikäärmeellemme. Tuo muuten pokasahamme takaisin tai päädyt itsekin sapuskaksi!

Olin asentamassa kattoa talooni aljonkistyminlyärettaisäsesta aiutuvia metrienuisiahhisiä tuotlisia resurlettua ässä,orkllon hometta korvassa, mittaa parviik TEEe vain kolmnaikaa jott voi millään odottaa kahta vioa. Mene ssijaan välittömästi lämin päähäi luukku, aloin asentamaan kattoa taloonijollulee Foruriittsit Tosin sen mak ei millään yllä persettä ja sksi. kattolia siinä nysä k nysä laajene katon tilalle. uri oi pääseluu utta palaunkattovinossa. käsitelläsaanut vihdoinkin nitojan sekä yhden vähän aashdä v jotta katon saisi pystmääm onla on oli) jaän ös kousien takia (se on niin mutta katto ei oiluil nopvuorossa ajaj kuukausittaisen homman vuoro. Eli käelistä tänne tai vähjohonki. Siih yhtekin. Jupanpääe katto oli kiinni talossa ttoio, heien moljossain, ja me olemme meikäläinka tät kiikarilliilanut kattoa jos se rakennuksen ana tllutime aikoina liikkä kuinvia siellän tä ja vähän lakin. Otk katto jos toimisi etujuttanutuhkiaomavetkaoksennttiilvsä kyvällä kansalaisekattohdsasiii pääee kui koira v Oli sinu kannattoattanut ottaa omion, mutta en ottanut, etälstallkaisuviiveosukausia. katto oli Hemaotenkinekilännullapsaheaattaitte ssujmraiihköä tuoian, ettäsäktaata katto Karjosta otaa oletta ettäolinkisa gifareeja kattoa asentaessa huomasin kuitenkin fasaaanilaitumella katolla vittu kolmedee projektio sfgjirjyn olin käövellwemä? niin että mitä teeen tuon katto-ongelman kanssa?

Toivottavasti ymmärsit, oli vähän kiire kun kirjoitin, terveisin asd

asd 28.7.2011

En ymmärtänyt hittojakaan tai muutakaan. Minulla ei todellakaan ollut kiire, kun kirjoitin vastauksen.

Kasausohjemies 28.7.2011

Tein täsmälleen päinvastoin, ja hyvää tuli.

Kannattaako lähteä libyaan?

palkkasoturi 8.7.2011

Kannattaa, jos haluaa päästä tappamaan rättipäitä oikein olan takaa tai menettää henkensä turhan takia.

Mikä on savolainen supersankari?

No tietenkin Vituiks Män.

Nimetön paskiainen 16.6.2011

Mikä on pulmapalstan savolainen määritelmä? Pulmapalsta on paikka, jossa kyvyttömät kysyvät käsittämättömiä ja yrittävät saada haluttomat vastaamaan mahdottomia.

Pitääkö Manne kesäisestä hellesäästä kun varjossa on jopa 35 celsius astetta?

Minä en!

Punanahka 10.6.2011

Kannattaa sitten kömpiä helevettiin varjosta ja mennä arkkupakastimeen vilvoittelemaan.

Lankkaanko munat?

Elvis Perselevy 19.5.2011

Tietenkin lankkaat, jos haluat, että ne kiiltävät kirkkaasti ja kauas.

Äiti sano että saa laittaa voita päähän ja ajaa mopolla niin kovaa kuin haluaa.

Taavetti Vatsamäyrä 10.5.2011

Laita mieluummin ämpäri päähän ja aja mopolla kovempaa kuin haluat.

Miksi vaatekaapistani kuuluu raapimisääniä ja läähätystä joka yö kello 01.37?

Manne R. Heim 2.5.2011

Siellä on koira haudattuna, ilmeisesti iso koira.

Kumpi on pahempi nyrkki perseessä vai asua Lohjalla?

Manne R. Heim 24.4.2011

Riippuu siitä, kenen nyrkki on kenenkin perseessä.

saaks teiltä kysyä?

juge 28.3.2011

Meiltä saa melkein mitä tahansa muuta mutta ei kysyä. Kysyn maahantuojan varastot ovat tilapäisesti tyhjentyneet ikuisiksi ajoiksi.

Onko rahdattavaa?

rahtari 27.3.2011

Meillä on kaksi sohvaa, kolme pöytää, kaksi televisiota, jääkaappi-pakastin, liesi, astianpesukone, pölynimuri, naikkonen, lammas, parkettilattia, ruohonleikkuri ja puolikas kottikärry. Tarkoititko kuitenkin: ”Onko lahdattavaa?”

Onko?

Lattiamatto 21.3.2011

Ei tietenkään. On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että ratifioituja ominaisuuksia omaava vaihtoehto kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä. Vaihtelevalla menestyksellä myös onko noudattaa epäilemättä ideatasolla laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä. Kaikesta huolimatta onko havainnollistaa hyvinvointimalliamme sekä organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta.

Jos Mannen olisi aivan pakko (Lugerilla uhaten) niin minkä automobiilin kanssa Manne harrastaisi sexiä?

Sami Rockmannen 14.3.2011

Harrastaisin virtuaaliseksiä kioskin tädin kanssa Lugerilla uhaten, vaikka lampaat söis.

Olen liukkan litteä ja minulla on limainen Pää. Myös osamaksulla!

Manne R. Heim 19.2.2011

Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että litteä kuvailee runsain määrin esiintyvää suurpiirteisyyttä sekä rauhattomuutta. Vaihtelevalla menestyksellä myös liukka kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta. Tosiasia on, että pää parantaa ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa. Jos vertailemme lyhyesti asiaankuuluvia ilmiöitä, huomaamme, että osamaksu aiheuttaa huolestumista suunniteltaessa viimeaikaisia absurdeja väittämiä.

Voiko lampaalla osallistua ravikilpailuihin? Entä onko autossa yleensä taka- vai etuosa?

Valdemar 5.2.2011

Ravisäännöissä sanotaan: ”Vain jalostukseen hyväksytyn oriin siittämä hevonen saakilpailuoikeuden.” Virallisiin kilpailuihin ei siis lampaalla ole asiaa, mutta näytöslähtöihin osallistumiselle ei säännöissä ole estettä. Tosin jos onnistut risteyttämään hevosen ja lampaan, saadaan mielenkiintoinen tilanne.

Yleensä autossa on keskiosa, mutta joistain autoista sekin puuttuu.

Terve!

Siitä on jo aikaa. Aina uudestaan ja uudestaan tämä sivusto pomppaa muistoista rakkaista.

Miten vuosi vaihtui siellä Mannewebissä?

PS. Tulostintesti on puhdasta kultaa vieläkin.

Tampparination 31.1.2011

Meitä on turha syyttää traumoistasi. Sinua varoitettiin monta kertaa.

Vuosi vaihtui valtavalla rytinällä. Kuului infernaalista mylvintää, ja taivaalla lenteli pulmusia. Horisontista nousi sienipilvi.

PS. Keinon mielestä Mafia 2:n arvostelu on läyleähköä vieläkin.

Päissään! Minä osaan lentää kuin rasvattu made!

Manne R. Heim 31.1.2011

Oletko myös limaisen liukas ja onko sinulla litteä pää?

Olen työtön, yksinäisyys ei kuitenkaan ole ongelma sillä uskollisimmat ystäväni eli Jhonny Walker, Jim Beam, Jack Daniels sekä lordi Calwert, ovat aina tukenani. Vaikka maailmassa edelleen riittää sotia vaikka lampaat söis (lampaiden syöminen nimen omaan onkin se ongelma sillä rahani eivät enää riitä niiden ruokkimiseen) olen kuitenkin taistellut niissä kaikissa ja kaikilla puolilla päin helvettiä ettei kukaan enää halua minua joukkoihinsa palkkamiekaksi. Pyydänkin sinulta oi suuri ja mahtava Manne että aloittaisit pienen mutta suhteellisen verisen sodan jonkun epämääräisen tahon tai jonkun muun kanssa.

palkkasoturi irutosakklap 27.1.2011

Aloitan sodan palkkasotureita vastaan. Palkkaan sinut vastapuolelle.

Se parkkiruutu-asia toimi kuin junan vessa. Nyt on parkkiruutu (ja naapurin mummo) autoni alla. Olis vielä kysymys...

Koska ruokanurkkaan on tulossa uusia reseptejä? Söin viimeks 17.8.2010, kun keitin kananmunia. Tässähän jo paino putoaa nopeammin kun TPS.

Vanhainkodin vahvin mies 22.1.2011

Ruokanurkkaan tulee resepti heti, kun saamme jotain aikaan. Siihen asti voit syödä naapurin mummoa.

Mikä on mannen oikea nimi? Entä vasen?

tyhjä 20.1.2011

Manneilla on kaiken maailman nimiä. Ei nimi mannea pahenna, paitsi jos on huono nimi ja poikkeuksellisen hyvä manne. Vasen nimi on yleensä etunimi ja oikea nimi sukunimi. Kuitenkin esimerkiksi romanialaiset mannet kirjoittavat nimensä päinvastoin.

Terve!

Olen yrittänyt soittaa itselleni useampaan otteeseen, potkuun ja lyöntiin. Edelleen menee vastaajaan. Onko jotain puhelimessani jotain vikaa?

Niin vielä... Miten saan lampaat pois parkkiruudustani? Dynamiitilla ei toimi, koska mulla ei sitä ole.

Vanhainkodin vahvin mies 2.1.2011

Puhelimessasi ei ole mitään tai muutakaan vikaa, vaan se on rikkihajalla kuin posliini norsukaupassa. Huuda vastaajalle ärräpäisiä perkeleitä oikein olan takaa keuhkojen täydeltä. On myös mahdollista, että itsesi puhuu toista puhelua.

Käytä tunamenttia. Sillä lähtee lampaat parkkiruudusta, sormet käsistä ja henki. Vaihtoehtoisesti voit siirtää parkkiruudun pois lampaiden alta.


Manneweb - Asiantuntijanurkka