Manneweb - Asiantuntijanurkka

Mannen pulmapalsta
2009

Kysy Mannelta mieltäsi painava kysymys tai muuten vaan esitä tyhmää. Lähetä kysymyksesi kysymyslomakkeen kautta.


Ykköseen vai kakkoseen, vai kumpaankin?

mi's 30.12.2009

Kumpaankin sekä myös kakkosneloseen, luuviitoseen, rivikuutoseen, rautaseiskaan ja napakymppiin.

Kyllästyin vuotavaan vessanpönttöön, joten irrotin autostani kannen tiivisteen ja sulloin sen säiliön väliin. Vieläkin vuotaa vettä kun Esterin perseestä!

Toimiskohan paremmin, jos revin tiivisteet vielä naapurin Mersusta?

Mestari 29.12.2009

Kannattaa mieluummin irrottaa pönttö vesijohtoverkosta ja polttaa naapurin Mersu maan tasalle.

sä pöllit mun mersun.

anaali 27.12.2009

Se oli poikittain yleisellä paikalla, joten miksipä en?

Ajattelin et vois taas mennä kommentoimaan manneveppiin jotai jännää mut ilokseni huomasin et ei tääl oltukkaa julkastu ees mun viimekertasia kommentteja joten jätin spämmäämisen väliin sillä kertaa.

Saa nähdä et julkastaanko tää viesti ennen vai jälkeen joulun :D Sain muute jo samsungin 32" full hd telkkarin ja ostan PS3. Ootko tehny jo jouluostoksia ja mikä telkkari sul on?

ajaja 19.12.2009

Olet tätä nykyä Mannewebin ainoa lukija ja myös lakkautusuhan alla. Saa nähdä, julkaistaanko tätä vastausta ollenkaan. Jouluostokset on jo tehty. Ostin muijalle uuden tiskiharjan, kakaroille valkaisuainetta, rakastajattarelleni kuntosalilippuja ja possulle paikan joulupöydästä. Telkkarini on Sonnin litteähkö 57-kiloinen awfull-PDT-LCD-plasmakuvaputki, jossa on kuollut pikseli.

Joko oot hankkinu joululahjoja jollekki tyypeille? Ite ostan vaa itelleni PS3:n ja jotai pelejä siihe. Lupasivat hommata HD-telkkarin mulle.

Mimmone joulukalenteri sullon? Mä ostin viiden eruon hintaisen kalenterin. Päätin tarkistaa, että oliko ostos kannattava, ja avasin kaikki luukut. Paljastui, että kaikissa 24 luukussa oli euron kolikko. Sainko rahoilleni vastinetta?

PS. Väänsin joulutorttuja äske ja nyt pierettää. Syön ne kohta

ajaja 3.12.2009

Passitin anoppini jouluksi suljetulle osastolle. Hankin naapurilleni vaikeuksia. Ostin itselleni lautasen ja jotain ruokaa siihen.

Minulla on sama joulukalenteri, joka on kulkenut suvussamme jo vuodesta 1382 alkaen kuin kala vedessä. Se on läkkipeltiä. Siinä on vielä 17 421 luukkua avaamatta. Toistaiseksi missään luukussa ei ole ollut mitään tai muutakaan – eikä yksi luukku edes ollut luukku. Vastineen saamisesi riippuu mitä pisimmälti siitä, mikä ”eruo” on. Ainakin pienennät tappioitasi, jos onnistut vielä myymään tyhjän kalenterin kymmenellä eurolla lähimmälle typerykselle.

Keksitkö itse kaikki kysymykset? Entä vastaukset?

Akseli Rasva 23.11.2009

Jos keksisin itse kaikki kysymykset, ne eivät olisi täysin syvältä ja poikittain. Vastaukset otan vanhoista vastauksista tai kysyn naapurin kiveltä.

Kuinka keitän vettä? Kuolemme täällä janoon vaikka lampaat söis.

Nuris 12.11.2009

Keitä haluamallasi tavalla tai jotenkin muuten. Saa suorittaa. Tarkempia ohjeita varten kannattaa ostaa tai varastaa Höyry Sorkan kirja Vedenkeittoa uusavuttomille. Tässä siitä pari otetta:

”Soita puhelimella palokunnalle ja huuda kuin viimeistä päivää, että putki on poikki. Muista, että langan toisessa päässä on luultavasti hidas ja vajaaälyinen typerys, joka ei millään pysty ymmärtämään, mitä on tapahtunut ja onko lampaalla häntä. Perkeleen huutaminen auttaa aina.”

”Ellei kattila tai vedenkeitin ole täysin sulanut levyyn kiinni, siitä voi saada vielä hyvinkin käyttökelpoisen tuulikellon naapurien riesaksi. Jos se taas on sulanut kiinni, kannattaa yrittää irrottaa sitä vasaralla ja taltalla, ennen kuin soittaa huoltomiehen ihmettelemään meininkiä.”

Kielikuvienne käyttö on aivan perseestä ja poikittain kuin eilisen teeren poika Esterin perseessä.

Paskaton nimiäinen 11.11.2009

Edistämme toiminnallamme nuorten ja miksei myös vanhustenkin rikkaampaa kielenkäyttöä, vaikka lampaat söis voissa paistettuja pyitä maailmanlopun edellä oman lehmän häntä koipien välissä.

Ahmhomöhmhemmahmahmahmuhmåhmohömhhimämhmihyhm?

Maaahm 1.11.2009

Tuo on itse asiassa järkevin kysymys täällä pitkään aikaan. Se jopa sisältää vastauksenkin.

Olet töykeä ja epäystävällinen, menen pois ja näin ollen sivuillasi pyörii enää noin kaksi ihmistä.

pois 25.10.2009

Hyvä. Korjaa ovi mennessäsi. Kuka muuten se toinen ihminen on ja mitä helevettiä se täällä pyörii kuin puolukka pullossa?

Jos puutarhuri on viherpeukalo, niin onko poronkasvattaja poropeukalo?

Idiootti 22.10.2009

On. Pelkkä kasvattaja on vain peukalo.

Naapurini on keksinyt uskonnon lentävästä perseestä. Hän on selvästi seonnut, mitä tehdä? Joku kerta hän vielä paahtaa vääräuskoisen perseeni roviolla, apuva!

Nimetön paskiainen 21.10.2009

Tunge kolme kiloa tunamenttia perseeseesi syvälle ja poikittain. Voisin palkata naapurisi vastailemaan typeriin kysymyksiin nollapalkan puolikkaalla. Etenemismahdollisuuksiakin on sivusuuntaisesti.

Kuunteleeko Manne örinäheviä? Vai kuunteletko vain jotain naurettavaa räppiä?

Nimetön paskiainen 21.10.2009

Kuuntelen ääriklassista siankidutusmörinäheviä tai jotain sieltä yläoktaavin hujakoilta. Räppiä nyt ei pysty kuuntelemaan vanha Erkkikään, vaikka hän on sentään kuullut, kun kirahvi paskoo kuin viimeistä päivää.

Ei oo muutakaa tekemistä ni tulin ny taas spämmää tänne. Eli odotatko jo joulua? Itse odotan myös ensi- ja sitäseuraavien vuosien jouluja. Meinaatko saada lahjoja (olettaen että saat lahjoja)? Kaikki saa mut komiat ensi niinku se joku sano.

Onko Sorkkalassa oma Big Brother TV-ohjelma vai onko formaatti pöllitty ja nimi vain vaihdettu? Entä laitetaanko sinne lampaita/ihmisiä/pingviinejä ja kuinka moneksi vuodeksi?

Ootko muute testaillu tota mentos&kevytkola "pommia"? Ite vedin pari testikierrosta ja ilokseni huomasin että ei siitä mihinkään pommiksi ollut. Pyysinkin rahat samantien takas molemmilta tahoilta. Kokispullon kuitenkin pidin ja laitoin jotai mr.muffler putkenavaajalitkua ja foliota siihe pulloon ja johan kosahti.

ajaja 21.10.2009

Odotan viime vuoden jouluhannusta kuin sonni uutta veräjää. Meinaan saada lahjaksi paketin.

Sorkkalassa Storebror on suosittu kuin kala kuivassa veräjässä. Se on pyörinyt jo yli 140 vuotta yhtä soittoa kuin ryssä paskalla, eikä loppua näy kirveelläkään. Tällä kaudella Storebror on erityisen jännittävä, sillä ladossa ei ole ainuttakaan asukasta, jos ketään ei sinne sattumalta eksy, kuten kävi jännästi 36 vuotta sitten. Silloin eräs nimeltämainitsematon Manne Sorkka poltti ladon maan tasalle kuin palokunnan hevosen. Paljon myöhemmin väkisin viinahöyryissä keksitty Pig Broter tai joku on oikein matkimalla matkittu nimenomaan Storebrorista tai jostain, mutta toteutettu aivan päin helevettiä kämmen keskellä peukaloa.

Et varmaankaan vain osannut. En usko, että putkenavaajafoliolitkusi edes värähti, ellet lähetä alkuperäistä negatiivia tai VHS-kaitafilminauhaa meille tänne töihin.

Paljonko maksaa kilo euroja?

Pummi 16.10.2009

500 euroa ja puoli kiloa euroja.

Suomalainen talvi ei ole mitään ilman lunta. Tarvitsen perkeleesti lunta, paljonko on hintaa?

Nimetön paskiainen 16.10.2009

Suomalainen talvi ilman lunta on kuin suomalainen kesä ilman vettä tai Manneweb ilman typeriä lukijoita. Lumi maksaa tänään ainoastaan kolme tonnia kuutio. Toimitusaika on paikkakunnasta riippuen viikosta pariin kuukauteen ja toimituspaikka ajasta riippuen siellä hujakoilla. Veloitamme kaiken lumen, vaikkei se osuisi lähellekään kohdetta.

Paljonko maksaa yksi virtuaalitodellisuus?

Matrix mies 16.10.2009

Koosta riippuen alkaen nollasta eurosta ja päätyen sinne, minne aurinko ei paista.

Voisitko laatia minulle ikioman höröskööpin kun mikään aiemmista ei osu kohdilleen?

pässi 16.10.2009

Sarvesi tylsyvät. Kuolet jonkin ajan kuluttua tragikoomisesti kuin pässi narussa. Ehdit ehkä kuitenkin sitä ennen lähettää vielä yhden kysymyksen Pulmapalstalle. Aikansa kutakin, sanoi pässi, kun päätä leikattiin.

Meno lienee hiukan kuollutta Mannewebin toimituksessa?

Nimetön paskiainen 16.10.2009

Toimituksen marsu kuoli tapaturmaisesti Pulmapalstan virallisessa silppurissa ja jumiutti sen kuin telkän pönttöön. Pulmapalstan odottamattoman huima viestisuma joutui odottamaan jonossa kuin isä äitiä, kun silppuria korjattiin ruosteesta tehdyllä vasaralla kuin viimeistä päivää, vaikkei ollutkaan viimeinen päivä. Seuraava marsu heiluu jo siellä hujakoilla, joten odotettavissa on jälleen harvinaisen kuollut kausi jos toinenkin.

Keksi minulle tekemistä.

tylsyys 14.10.2009

Lähetä pulmapalstalle typerämpääkin typerämpi avautuminen, Peli-Sorkkaan läyleähkö peliarvostelu, uutisiin sensaatiomainen uutinen tai ruokanurkkaan vaikea ruokaohje. Ala tehdä heinää tai viljellä lampaita. Osta uusi televisio ja pura se osiin. Vaihda autoosi renkaat. Heitä voltti.

Pura vetypommi viidessätoista sekunnissa käyttäen sukkaa ja lampaansorkkaa. Syö rautaa ja paskanna kettinkiä. Rakenna vessaasi lisäsiipi. Murtaudu Manne-myymälään kuin sika säkkiin.

Ala laskea ihmisiä. Osta bullero-osakkeita. Rakenna itsellesi kateetti. Yritä keksiä itsellesi tekemistä.

Tarvitsen laittomia aineita ja rutkasti. Aineet maksavat niin paljon että minun pitää lopettaa niiden käyttö kohta kokonaan, myykää minulle halvalla.

Nimetön paskiainen 14.10.2009

Kotioveasi kohti on jo lähtenyt tynnyrillinen aitoa Sorkkalan metsissä kaarnasta keitettyä pontikkaa.

Miten heviletissä teidän sivut oli jonkun aikaa alhaalla? Luulin jo että olette vajonneet niin alas että pistätte koko saitin paskaksi. Noh hyvä kun voin taas kommentoida johonki.

PS. Heitän vitsin:

Tiedäx millä juomalla saa pingii pienemmäksi peleissä? No ping-viinillä EHHEH

Jos ei ollu hyvä ni keksi oma?

ajaja? 13.10.2009

Sivustomme ylläpito ulkoistettiin hieman erikoiselle yritykselle, joka taasen ulkoisti sen ensimmäiselle ohikulkeneelle marsulle, joka kömpi ensimmäiseen vastaantulleeseen silppuriin. Laatukin on sen mukaista. Valitettavasti sivumme eivät pysy alhaalla kovin pitkiä aikoja kerrallaan.

PS. Vitsisi oli loistava. Nauroin kolme päivää putkeen jo puolessavälissä vitsiä. Voin siitä huolimatta kertoa paremman vitsin. Omaa vitsiä en keksi, koska sellainen ei kuulu toimenkuvaani ja sitä paitsi Manneweb on asiasivusto.

Mies kysyi naiselta: ”Nukuitteko te viime yönä kuten minä?” ”Nukuin.” ”Ai munat jalkojen välissä?” ”No, eiväthän ne nyt siinä koko yötä olleet.”

Mikä on asenteesi alkoholiin? Entäpä kakaroiden savukkeisiin? Entäpä kuubalaisiin sikareihin?

Vei kessu keuhkot ja viina maksan hei! Hei! Hei! Hei! 13.10.2009

Asenteeni on täysin oikea joka suhteessa. Kakaroiden savukkeiden pitäisi olla pieniä, jotta heillä ei menisi koko välituntia yhden röökin polttamiseen. Kuubalaiset sikarit ovat parempia kuin venäläiset perseenpäristimet.

Perustakaa oma nettiradio. Sieltä voisi tulla ruokaohjeita, lampaankasvatusohjelmaa, maalin kuivumista, Mannen pulmapalsta ja uutisia.

Aimo Vonkale 12.10.2009

Ihan kohta. Odotellessasi voit käyttää nettiradion korviketta, josta tulee taustamusiikkia ja ämpäreitä. Radiota voit simuloida myös selaamalla Mannewebiä puheselaimella.

Mistä apu vajaa-älyiseen eduskuntaan? Miten heidän älyään voisi hiukan kasvattaa? He nyt sattuvat pilaamaan koko suomen maineen.

Nimetön paskiainen 26.9.2009

Tosiasia on, että saapastakin tyhmemmän kannattajakuntamme idioottimainen mielipide johdattelee meidät ja tukiryhmämme ja tukiryhmämme tukiryhmän kohti huonoja taloudellisia ja hallinnollisia oloja tai ainakin sinne hujakoille kuin kalan kuivalle maalle. Jotta emme unohtaisi yhteisön pyrkimyksiä ja jotain muuta, mitä emme nyt muista, todettakoon päistikkaa, että takavasemmisto-, keskinormaalisto- ja yläoikeistopuolueiden ja -vastueiden ihan mutkalle vääristynyt sisäsiittoinen harhakuva sisäpoliittisesta tilanteenpoikasesta kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa ongelmanratkaisukyvyn loppuhuipentumaa kuin sikaa säkissä.

Universaalista kapeasta näkökulmasta sormien läpi kieroon katsoen kokonaispoliittinen ajattelumallinpoikanen noudattaa epäilemättä teorian ideatasolla organisaatiossa toimivien mätää asennetta tai jotain. Matemaatikotkaan eivät luullakseni kysele tai edes tiedä, mitä numerot ovat, mutta yhteiseurooppalainen puolustus- ja turvallisuusmallihässäkkä yksinkertaistaa runsain määrin siellä sun täällä esiintyvää suurpiirteistä suurpiirteisyyttä sekä rauhatonta rauhattomuutta kuin pässiä narussa.

Tai sitten Sorkkalan kaupunginvaltuusto voisi ottaa eduskunnan tehtävät hoitaakseen.

täällä on kylmää ja pimeetä. mä olen muuttumassa joksikin, nurkissa liikkuu jotain. ne tuijottaa mua. jotain valuu katosta. mitä täällä oikein täpahtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuoi8yuchgfjg

gnjääääääääh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.9.2009

Kuulostaa tyypilliseltä lauantaiaamulta. Kyllä sinä sieltä selviät. Tuijota takaisin ja irvistä hampaat irveessä. Jos saat ne kiinni, niin syö ne. Kyytipojaksi otat katosta valuvaa juttua.

Voisitko ystävällisesti vastata pulmiin useammin?

Ystävä 21.9.2009

No en helevetissä vastaa ystävällisesti enkä edes useammin. Voin kyllä harkita siirtyväni tylyihin vastauksiin.

Miksi ei vanhat pulmat näy enää :( Ne ovat kadonneet kuin lammas veräjästä ja ukko paskahuussista, mitä nyt teen?

Nimetön paskiainen 20.9.2009

Ota peukalo perseestä keskelle kämmentä, kädet pois housuista ja puusilmä käteen. Kaikki pulmat nimittäin näkyvät kuin telkkä pöntössä. Kahvikalta vuonna 1977 ostettu arkistointijärjestelmähässäkkä pystyy säilyttämään kaikki pulmat jopa 238 vuoden ajalta, ennen kuin se syttyy palamaan. Taidat olla vähän hidastajuinen, jos et pysy Mannewebin hurjassa päivitysvauhdissa mukana.

Käykös manne töissä vai onko hän syntynyt lottokuponki perseessä?

Säätäkääs tonne sivuille Sorkkalan säätutka, kun tuohon kerran iäisyydessä päivittyvään säähässäkkäkuvaan ei liene luottamista. Ei väliä vaikka tutkassa nuolet ja käppyrät menevät vähän päin matalapainetta kun liikkuva kuvahan pitää aina paikkansa.

äjäjä 18.9.2009

On töitä tekeviä mannejakin joskus nähty, mutta useimmiten kyse on lavastuksesta.

Säätutka on jo aika päiviä sitten tilattu Sorkkalan ammattioppilaitokselta, joka on kuitenkin toistaiseksi onnistunut toimittamaan vain kasan takasiipiä, joilla ei tee hittojakaan. Ehkä lainaammekin tutkaa liikkuvalta poliisilta, kunhan se ensin pysähtyy.

Lentävä perse 18.9.2009

Tajusin juuri miten mahtavan hyvä ruokanurkka täällä manne-webissä on. Kunhan on hiemankin älykkäämpi ja ei seuraa ohjeita ihan pilkulleen.

Nyt seuraakin kysymys: Olenko täysi idiootti kun menin ja paistoin itselleni munakkaan ohjeen mukaan? Munakas muuten oli hyvää puolikkaan lampaan kanssa.

tumppeliusnörtteliys 16.9.2009

Nuo ohjeethan on tarkoitettu pilkulleen ja kirjaimellisesti noudatettavaksi, perkele! Ei saa soveltaa. Mannen ruokanurkka on voittanut himoitun Kuolaava kirahvi -palkinnon jo 15 vuotena peräkkäin kuin köyhän talon porsas.

Olet puolikas idiootti. Miten muuten valmistit puolikkaan lampaan? Hautasitko sen maahan ja sytytit palamaan, paistoitko puolikkaassa vartaassa vai söitkö raakana?

Voisitteko sulkea Mannewebin virka-ajaksi? Firmani työntekijät eivät tee töitä, vaan lukevat Mannewebiä päivät pitkät. Konkurssiin menee pian koko firma.

Iso pomo 15.9.2009

Suljemme mieluummin internetin virka-ajaksi. Typerimmät työntekijänne näköjään jopa kirjoittavat Mannewebiin päivät pitkät eivätkä tee töitä. Konkurssissa on paljon menestyneitäkin firmoja, joten kyllä sinne kannattaa teidänkin mennä kuin köyhän talon porsaat.

Olohuoneessani on musta aukko. Mitä tapahtuu jos tipun sinne pää kolmantena jalkana poikittain?

Catyrpelius 12.9.2009

Sitä ei kukaan tiedä eikä ketään kiinnostakaan. Sen sijaan kannattaa käyttää aukkoa hyödyksi ja tunkea sinne roskapussit, ruuantähteet, villakoirat, mainosposti, vanhat autonrenkaat, naapurin kakarat, nalkuttava akka, televisio, sormenjäljet ja pää kolmantena jalkana. Musta aukko muuten lisää asuntosi jälleenmyyntiarvoa aukon koosta riippuen jopa 40 000 euroa. Jos et omista asuntoasi, tutustuta vuokraisäntäsi tai -isännättäresi sysimustaan aukkoosi.

Tämä sivusto on kivikautinen ja aika lailla jämähtänytkin niille sijoilleen. Muistan kun joskus Manneweb oli hyvä sivusto mutta ne ajat lienevät kaukana ja syvällä lampaan perseessä.

Nimetön paskiainen 12.9.2009

Mitä ihmettä oikein horiset? Oletko vetänyt sieniä? Valuuko korvistasi hiekkaa ja sahajauhoa? Milloin Manneweb on muka ollut hyvä sivusto? Manneweb – perseestä ja poikittain jo vuodesta 1924. Manneweb ei ole kuitenkaan jämähtänyt mihinkään tai muuallekaan vaan on jo hyvän matkaa 2010-luvulla. Jos sinua nyt kuitenkin yhtään pätkän vertaa kiinnostaa, niin lähetäpä kunnon pulmia ratkottavaksi kuin sonneja uuteen veräjään.

Mikä on rekursiivinen karhu?

Niko Liuku-Mäkinen 8.9.2009

Tyypillinen esimerkki rekursiivisesta karhusta on perseeseen ammutun karhun perseeseen ammutun karhun perseeseen ammuttu karhu. Rekursiotasoja voi olla useita muttei liikaa. Muitakin esimerkkejä on, mutta niillä ei ole käytännön sovellutuksia.

Täältä puuttuu kysymyksiä, miksi et vastaa niihin? Väitätkö että ne ovat liian tyhmiä?

Nimetön paskiainen 8.9.2009

Täältä ei puutu mitään eikä muutakaan – paitsi ehkä viisaita lukijoita. Koska vastaukset ovat tarkkaakin tarkemmin harkittuja, niihin vastaaminen kestää parista viikosta pariin kuukauteen riippuen siitä, mikä aika kuusta sattuu milloinkin olemaan. Ovat ne kysymykset tyhmiäkin.

Mitä mieltä sina olla suomen Muslimi puolueesta? Sano että rakastat Allahia ja suomen Muslim puoluetta tai katkon pääsi puukolla ja pistän sen tikun nokkaan.

Ahmed Abdullah Jessus Hassan 6.9.2009

Elä kuule tule viisaampiasi neuvomaan!

Miksi täällä ei enää käy ketään? Onko meininki kuollut laman hampaissa vai onko laama itse pieraissut koko roskan nurin?

urvelo 6.9.2009

Manneweb on laman kourissa jouduttu poistamaan Googlesta, joten lampaat eivät löydä sitä enää kirveelläkään. Sitä paitsi olemme nykyisen taloustilanteen takia tai oikeastaan ihan vittuillaksemme vähentäneet asiakaspaikkojamme 63 prosenttia.

Tämä ei ole kysymys: niinpä vastaukseni on perse!

Persikka 6.9.2009

Tämä ei ole vastaus, niinpä kysymykseni on: ”Jos olisit ruumiinosa, mikä olisit?”

Minulla on tässä vieressäni pannullinen kahvia (mustana). Suositteletko kenties juomaan sen mustana vai lyönkö sekaan jotain?

Nimetön paskiainen 6.9.2009

Lyö sekaan jotain mustaa (pannullinen kahvia). Juo se pitkin kynsin ja hampain.

Joko sun tämänvuoden lampaat alkaa olla kypsiä? Omani ainakin alkavat olemaan sadonkorjuuvaiheessa. Onko sun lampaissa matoja? Omenoista puheenollen, meinaan sittenkin pistää syysomenia ja myyn ne sitten ens pääsiäisenä. ELi kysymys kuuluu varmaankin: kanattaako mun laittaa syysomenoita tulemaan, tulemahan, tulloon vai tuleen?

ajaja 29.8.2009

Tämän vuoden varhaislampaat on jo purkitettu. Loput odottavat vielä poimimista hamaan tulevaisuuteen. Muutamassa lampaassa kuhisi matoja, loisia ja jopa maahisia, vaikka lampaat söis. Kannattaa tuikata kaikki syysomenapuut tuleen kuin palokunnan hevonen.

123 25.8.2009

Onko mannemyymälästä tai jostain ostettavissa kokoontaitettava reikä ja mikä olis kilohinta? Kun Meillä tuppaa olemaan niin että kun väkerrän/kaivan reiän johonkin niin se aiheuttaa aina jotain vahinkoa. Viimeksikin kun kaivoin kuopan uima-allasta varten ja jätin sen kuopan siihen yön yli ja aamulla kun meinasin mennä täyttämään kuopan vedellä niin huomasin että kaikenlaiset kirahvit ja pingviinit olivat tulleet metsästä ja pudonneet sinne kuoppaan. Ei siinä muuten mitään mutta siinä lammessa sattui olemaan piikkipohja ja kaikki elukat seivästyivät siihen paikkaan tai johonkin. No pistin elukkakasan lihoiksi, paitsi pingviinit, joille olen allerginen, ja se tässä vituttaakin, kun tuli taas turhaan pyydystettyä pingviinejä. Eli jos tommonen kokoontaitettava reikä olis ni sit voisin aina laittaa kuopan piiloon jos en halua uida altaassa/pyydystää pingviinejä. Hä?

ajaja 10.8.2009

Manne-myymälästähän saa kokoontaitettavia reikiä kympillä kilon. Tosin sinun käyttöösi parempi ostos voisi olla umpinainen reikä.

Oletko tietoinen siitä, että manneweb on vanhempi kuin suurin osa internetistä?

Ja vielä, kuinka pahasti hommat voivat laskea alleen; kusta oikein kunnnolla? Myöskin, kuinka monta nanometriä napajäätikköä suli, kun laskin putelin ruokaöljyä suomenlahteen, sen föönin pitäminen "helvetin kuumalla" moodilla helsingin kalliossa 25 asteen helteellä?

Manne VonMannemus The Third 6.8.2009

Manneweb on vanhempi kuin internet. Hommat voivat kusta kaulaa myöten. Millainen puteli se oli? Jos se oli vaikkapa sadan kuutiometrin pikkuputeli, niin napajäätelöä suli 12 nm. Millainen se fööni oli ja mihin se oli suunnattu, jos mihinkään? Kuinka kauan koko toimitus kesti? Oliko sinulla punaiset housut? Jos vastaus näihin on kyllä tai ehkäpä ei, niin napajäätelöä suli 3 nm, vaikka lampaat söis.

Olen tässä ajatellut ryhtyä pisnesmieheksi. Eli kannattaisko mun myydä omenoita, omenaa, omenia vai omenoja? Entä minkä merkkiseen lampaaseen kannattaisi sijoittaa, tämänhetkisen kurssin perusteella?

ajaja 3.8.2009

Kannattaa myydä noita kaikkia samaan aikaan. Laitat jokaiselle vielä eri hinnan, niin pakkohan sitä jokaista on kokeilla. Lammas on hyvä lammasmerkki, koska sen kurssi heiluu siellä hujakoilla kuin heinämies pöntössä. Kannattaa myös ostaa sika säkissä.

Olitko juoksemassa Naikkosten pimpissä tänä vuonna?

Peke 29.7.2009

Vähän kävin tunnustelemassa paikkoja. Aluksi pidin perää, mutta siirryin siitä vähitellen ylemmäs. Kieli kävi vyön alla, mutta jaksoin painaa loppuun asti.

Kuluvatko MP3-tiedostot, kun niitä soittaa? Mikä tiedostomuoto kuluisi vähiten?

Ämpäri 27.7.2009

Riippuu soittimesta. Yleensä ne kuluvat sitä tahtia, että tuhannen soiton jälkeen vain puolet tiedostosta on enää kuunneltavissa. Sorkka-tiedostonmuoto ei kulu koskaan, koska kaaosmusiikki generoidaan aina satunnaisesti soiton yhteydessä, vaikka lampaat söis. Kyseistä tiedostonmuotoa on tukevinaan Manne-käyttöjärjestelmä, vaikka ei tuekaan, sekä Sorkka-soitin, vaikka sekään ei tue.

Pahin kilpailijani sanoi, että hän valehtelee aina. Puhuiko hän totta kun sanoi tuon?

ajaja 17.7.2009

Hän valehteli sinulle olan takaa päin naamaa puolikkaan kepposen.

Mikä on tehokkain Kahvikka-keitin, montako kilokaloria siinä on tehoa, kuinka monta fuusioreaktoria tarvitaan, että sen saa käynnistettyä, kuinka tilava on suodatinpussilokero, paljonko säteilyä se tuottaa, mitä siinä on vakiovarusteena ja mistä niitä saa ostaa? Vanha kahvinkeittimeni kyllästyttää minua.

Catyrpelius 14.7.2009

Tehokkain on Kahvikka Poronkusema Turbo Pee Power. Siinä ei ole kilokaloja eikä tonnikaloja, mutta tehoa on riittävästi eli 12 kW, mikä on riittävästi ja riittää käyttöön kuin käyttöön. Käyttöön tarvitaan esimerkiksi yksi 12 kilowatin fuusioreaktori tai 12 yhden kilowatin fuusioreaktoria. Keittimen sisällä on kylläkin vakiona kaksi kuuden watin fuusioreaktoria.

Suodatinpussilokerikkoon mahtuu hädin tuskin suodatinpussi. Säteilyä se tuottaa tarpeeksi yhden ihmisen tarpeeksi. Siinä on vakiona yksi vakiovaruste. Kahvikoita voi ostaa Kahvikka-liikkeistä kautta maan ja mannun. Räjäytä vanha kahvinkeittimesi maan tasalle ydinpommilla tai maalaa se keltaiseksi.

Ei muuten naurata yhtään nämä sivut. Mistä voin hakea korvauksia mielipahasta, vaikka lampaat söis?

Tane 3.7.2009

Kuka väitti, että näiden sivujen pitäisi naurattaa? Täällä vain kerrotaan, miten asiat ovat päin helevettiä tai miten ne eivät ole päin helevettiä. Korvauksen voit hakea Sorkkajärven pohjasta, vaikka lampaat hukkuis sinne.

Paljonko Manneweb on menettänyt lukijoitaan uudistuksiensa takia?

Lepakko-Pekka 1.7.2009

Kun tilannetta tarkastellaan suurennuslasin läpi, niin kaiken kaikkiaan Mannewebin viidestä lukijasta neljä on hävinnyt uudistuksessa kuin lammas heinäpellolle.

Vaikka osaltamme onkin saatettu ihan varmasti syyllistyä laiminlyönteihin ja vähän muuhunkin epämääräiseen ammattitaidottomaan räpellykseen, voidaan taholtamme kuitenkin valehdella ykskantaan, että pieneksi kutistunut lukijamäärä opettaa sisäistämään yleispätemättömien toiminta- ja toimimattomuusohjeiden puuttumisen arkisen tavanomaisia käyttökohteita sekä havainnollistaa huonosti hyvinvointimalliamme ja tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia metrien korkuisia hyökyaaltoja kavallus- ja rosvosektorilla tai jossain siellä hujakoilla tai vähintäänkin hujakoiden lähistöllä.

Tapahtumat viime aikoina osoittavat tietenkin, että pienempi lukijamäärä parantaa liian vähäisiä tuotannollisia resursseja, joita ei ole. Lienee sanomattakin selvää, että läyleähkö lukijamäärä yksinkertaistaa peräänkuulutettua lakonisuutta kuin sonni uudessa veräjässä, vaikka lampaat söis. Kaikesta ja muustakin huolimatta lukijamäärän puuttuminen mallintaa huonosti kokonaista kokonaiskuvaa käyttäen kokonaan hyödykseen esimerkiksi runsain ylimäärin siellä sun täällä ja vähän muuallakin esiintyvää suurpiirteisyyttä sekä puuttuvaa rauhattomuutta kuin kala vedessä.

Tsädääm, taas on ajaja:n kuukausittaisen homman vuoro. Elikkä mullon hometta korvassa, mitä teen, vai annanko olla silleen ja odottaa pari viikkoa? MITÄ MÄ TEEN?! Mitä mä en tee?

PS. Käske jonkun tunkea tänne sivuille arvostelu Sorkkalan johtavista paskapaperimerkeistä, kuten Lampi ja 53RL4

ajaja 15.6.2009

Sinulla on vain kolme päivää elinaikaa, joten et voi millään odottaa kahta viikkoa. Mene sen sijaan välittömästi lääkäriin tai jonnekin. Siellä korviesi väli tyhjennetään ja desinfioidaan. Asennuta myöhemmin päähäsi luukku, jolloin saat näppärän tavaratilan. Tosin tämä vastaus tulee Forssan majurista aiheutuneen vian puuttumisen johdosta lähes kuukauden jäljessä, joten parempi onni ensi kerralla.

PS. Lampi on lampaista tehtyä pahanmakuista paskapaperia, joka imee paskaa kuin sieni. 53RL4 taas on pöllöistä tehtyä kiiltävää paskapaperia, johon paska ei tartu sitten millään mutta joka maistuu hyvältä. Sorkkalassa ylivoimaisesti suosituin paskapaperi on Paskapaperi, joka on tehty vanhasta, kuivatusta paskasta. Tosin sen maku ei millään yllä edellä mainittujen tasolle – edes käytettynä. Kannattaa siis käydä paskalla läheisellä hiekkalaatikolla ja pyyhkiä naapurin kakaraan. Arvostelu oli jo tehty, mutta tuloksilla pyyhittiin persettä ja syötettiin naapurin kakaroille.

Sain asiakkaittenne kaikki tiedot. Luottokorttitiedot ja henkilötiedot saaliikseni.

Jeesus Nasaretilainen 8.6.2009

Hyvä, että ne ovat sentään jossain tallessa. Varmuuskopiomme paloi yllättäen maan tasalle leivänpaahtimessa kuin palokunnan hevonen.

Minulle tuli outoa sähköpostia.siinä sanottiin näin: PENIS ENLARGEMENT PILLS NOW S4LE BUY N0W! PENIS ENLARGEMENT PILLS NOW S4LE BUY N0W! WWW.BUYSOMESHIT.BS.COM GET SOME MONEY EA$ILY WWW.MONEYNOW.SCAM FREE PR0GRAMMS @ PORNXXXVIRUS.FAILZOR.COM Pitäisikö minun tilata tai mennä nuille sivuille?

<s 4.6.2009

Tuossa sinulle tarjotaan kyniä kasvattavia pillejä. Hyödyllistä, jos olet kuluttanut kynäsi mitättömäksi nysäksi. Eiköhän siinä nysä kuin nysä laajene kuin Jokisen eväät, kun tunget siihen pillejä, vaikka lampaat söis oksat pois.

Millä tavalla Manneweb on mukamas uudistunut?

Nimetön paskiainen 4.6.2009

Monellakin tapaa kuin kuiva kala maalla:

Mine saada sinu kaikki raha kun sinä tyhmä uskoa että sinä saada paljon raha ja sinä tehdä virhe = minä saada paljon raha.

asdfg 3.6.2009

En ymmärtänyt mitään tai muutakaan. Lähetin sinulle kolme tonnia rahaa tai jotain, jotta voit käydä kielikurssin ja -kylvyn.

Mikä on tulehduksen vastakohta?

Nimetön paskiainen 18.5.2009

Menehdys. Julius Caesarus muuten sanoi joskus: ”Tulehduin, näännyin ja voitelin.”

Testasitko jotain ilmapalloja vappuna? Ja veditkö huiviin tibbaleipää ja mämmiä? Itse ainakin sain kuudennen asteen palovammoja paistaessani munkkeja.

PS. Käske jonkun tunkea arvostelu jostain lautapelistä tonne peli-sorkkaan, argh.

ajaja 14.5.2009

Jotain valkoisia vänkyränmuotoisia palloja tuli puhallettua. Puhalsin myös alkometriin. Vedin mämmikouraa nekkuun. Sain sadan asteen palovammoja, kun keitin vettä pohjaan.

PS. Käskin eilen ojaan hukkunutta juoppoa tunkemaan arvostelun jonnekin. Jääkäämme odottelemaan, mitä tuleman pitää.

Mannewebin uusi ulkoasu on ihan paska.

Perseen suti 12.5.2009

Manneweb on jo 15 vuotta peräkkäin voittanut Vuoden läyleähköin hässäkkä -palkinnon pelkästään jo ulkonäkönsä takia. Uudistuksen ansiosta palkinto tulee pysymään meillä myös seuraavat 25 vuotta kuin telkkä pöntössä, sillä hitsasimme sen kiinni kattopalkkiin.

Kamani Gsm Arpaa, neekerilandian pressidenti olla kuollut. Sinä saada 4000000000000000000000000000000 € jotka hän on halunnut antaa sinullle. Sinun tarvita lähettää 200000000 € osoitteeseen 715517 nigger, Afhrikka.

asdfg 8.5.2009

Lähetin rahat Sampo-pankin kautta mainittuun osoitteeseen, mutta kirjoitin summaan erehdyksessä sata nollaa liikaa. Voisinko saada ylimääräisen maksun takaisin? Sen voi lähettää osoitteeseen Umpikuja 515 P 8, Sorkkala, mieluiten lammasrahtina.

Tervehdys taas Manne! Kiitoksia avustasi anykeyn etsinnässä, tutkiessani koneeni toista sivua satuin painamaan näppäimistön entteriä ja ohjelma toimi.

Toinen pulma on ilmaantunut.

Kun ohjelma pääsee tuon Any key kohdan läpi, se kysyy jotain englanniksi, "Do you wish to continue Y/N"

Mitä tässä pitäisi tehdä? Entteriä olen painellut mutta mitään ei tapahdu!

Auta ystävää hädässä! Kiitoksia!

Uusavuton-Uuno 28.4.2009

Tietokoneesi on rikkihajalla. Siihen on ilmaantunut mitä pahimman laatuinen rikkinäinen vikahäiriö. Heitä se ikkunasta parvekkeelle, parvekkeelta maahan ja mene vielä sinnekin potkimaan sitä ympäri korvia. Jos se vieläkin kehtaa kysellä mokomia, polta se maan tasalle.

vtun låski poaska osaa tehd' nitäään½!!!

saatana mulle tuu aukoo!!!!!! löydän sut ja tapan!!! vitun manne! painu takas afrikkaan!!!!!!!!!!!!

USUCK 28.4.2009

Ennemmin "låski" kuin kirjoitustaidoton paviaani, joka ei löydä edes oikeita näppäimiä.

Täällä sitä taas ollaan kyselemässä älykkäämmiltä apua ja neuvoa arjen pikku ongelmiin ja askareisiin.

Olen jo pitemmän aikaan kuullut yöllä outoa matalaa ääntä, jota ei kuitenkaan sitten siihen havaduttuani kuule, mutta nukkuessa tuntuu luissa ja ytimissä niin ettei nukkumaan pysty. Epäilen naapurini autoa (Volvo) tai muuta menopeliä. Mitä ehdotat ratkaisuksi jotta saan rauhalliset yöunet?

tumppeliusnörtteliys 28.4.2009

Heräätkö vain nukkuessasi? Käy hakkaamassa naapurisi auto (Volvo) tai muu menopeli maan tasalle työkalulla (sorkkarauta) tai jollain muulla (leka). Pysyvämpi ratkaisu olisi nukkua jatkossa ilman luita ja ytimiä tai vähintään paikallispuuduttaa ne ennen nukkumaanmenoa. Moni pitää luurankoa kaapissa.

Samat ratkaisut muuten soveltuvat täysin, vaikka mölyn aiheuttaja olisi katujyrä, paalutuskone, valtavan kokoinen sammakko, vieressä nukkuva ihminen, pihalla peruuttava lentokone tai pöytään liimattu etana.

Voi ei! Vaarallinen possutauti leviää halki maailman ja me kaikki kuolemme, mitä me voimme tehdä?

Nimetön paskiainen 27.4.2009

Hyökätään sitä vastaan lammasinfluenssalla, joka tappaa nopeammin ja tehokkaammin. Lammasinfluenssatabletteja saa Sorkkalan kaupungintalon pihavajasta arki-illoin kello 2.15–2.25 niin paljon kuin jaksaa kantaa.

Palaos juurilles sa häväistysten mestari. Henkisen turskautes voimalla sa voit polkea jalkoihis vääräuskoiset n00bit ja täten horjuttaa vallitsevaa voimajärjestystä. Häröillen siis varusta itsesi ja mylvien omaa nimeäsi käy viimeiseen taistoon orankien nimessä ja vahvemman lääkityksen puolesta!

ROHVEETTA 13.4.2009

Olet nähtävästi jo hävinnyt oman viimeisen taistosi mylvien omaa varustustasi ja polkien horjuvia orankeja.

hoi onks siul mersuu? mulla on . se loistava 190D. osta poies. (tai pölli) ja myydään myös kohtuullisen ripeä bemari pitovaikeuksien takia (se on niin nopea että sillä voi luikertaa nopiasti karkuun poliiseja)

manne 13.4.2009

Bemarissasi ei siis ole pitoa eikä se pidä vettä.

Taas on vuorossa ajaja:n kuukausittaisen homman vuoro. Elikkä käske jonkun tunkea arvostelu Sakarin villapaitapelistä tänne tai vähintäänki johonki. Siihen yhteyteen voitte laittaa myös koodit ja H4Xit ja sun muut siihe pelii. Ja 100% läpäisyohje ois kiva kans.

PS. Imeskelitkö paljo munaa pääsiäisenä??

ajajaja 13.4.2009

Minuahan eivät peliarvostelut voisi vähempää kiinnostaa. Kannattaa ottaa yhteyttä suoraan Keinoon tai jonnekin.

PS. Imeskelin tipuja.

miten mustalaiset saa pilluuu:D:D:D

hoi sie 6.4.2009

Kaivautumalla lukuisten hamekerrosten läpi.

Vastaako Manneweb Ferrarin kisataktiikasta? Kenen on vastuu?

Sporde 5.4.2009

Ferrari osti kisataktiikkansa Manne-myymälästä ja noudatti sitä sokeasti kuin kala kuivalla maalla. Manneweb ei ole koskaan eikä muulloinkaan vastuussa mistään eikä muustakaan.

Miten saan mopedini alas puusta? Yritin heittää sen lampaalla alas, mutta ei onnistunut. PS.se lammas säikähti varsin perusteellisesti ja linnoittautui lapuliiteriin vihreän heinä hangonkanssa.

James 31.3.2009

Kaada puu ja polta liiteri maan tasalle. Varo, etteivät tuli ja mopo karkaa käsistä.

Miten voin rakentaa vanhasta kahvinkeittimestä (sumppimaster 317) hemmetinkoneen, joka syö rautaa ja paskantaa kettinkiä?

James 26.3.2009

Liitä kahvinkeittimeen ahjo ja konevasara. Loppu onkin lastenleikkiä.

Mikä on Mannen poliittinen kanta harmaankellertäviin kalalajeihin?

Catyrpelius 23.3.2009

Jyrkkääkin jyrkempi ja jyrkempikin jyrkkä.

nyt on kyllä pitkä tauko ollu noissa vastauksissa. kaksi kierrosta kyykkyhyppyjä paskahuussin ympäri. perhanan lammas.

turska 22.3.2009

Tämä on vielä pientä. Et varmastikaan muista vuonna 1998 alkanutta neljän vuoden taukoa tai vuoden 2005 puolen vuoden ajanpysäytystä. Lue niitä vanhoja juttuja, sillä vanha juttu on parempi kuin pussillinen uusia.

Rupesin tossa miettii et MITEN HELVETISSÄ (tai jossain muualla) TEIDÄN SIVUT ON VIELÄ PYSTYSSÄ KU NE ON LUOTU JOSKUS -98??? Alkaa olla museokaama vähän niinkuin speed-sorkka vai mikä seoli. Toivottavasti Manneweb löytyy vielä monta vuotta googlen hausta.

Ps. hai millä autolla sie tuliit?

ajaja 22.3.2009

Manneweb aloitti itse asiassa toimintansa jo vuonna 1854, kun Kullervo Sorkka perusti sen lähes Sorkkalan laajuiseen Sorkka-verkkoon. Se sisälsi pulmapalstan lisäksi Vempelemaailman, Peli-Sorkan ja TV-ohjelmalistan. Siihen aikaan Sorkka-verkko ulottui Sorkkalasta, Kullervon työpöydältä aina Sorkkalaan, Kullervon työpöydän toiseen päähän. Internet liittyi Sorkka-verkkoon vuonna 1998. Manneweb suljettiin lopullisesti vuonna 2005, kun sen viimeinenkin täyspäinen lukija kuolla kupsahti omaan nokkeluuteensa.

Lähetimme Googlelle taas kerran puolikkaan lampaanpään, joten eiköhän Manneweb putoa hauista kuin enon vene jäiseltä peltikatolta.

Tulin tänään töihin yliviritetyllä Huntalla tai jollain.

JUMALAUTA! Vastaa Manne jo niihin kysymyksiin mitä mun ajokoira on sulle lähettänyt.

Rauno Repomies 19.3.2009

Tässä vastaukset lyhennetyssä muodossa: Kyllä. Ehkä. Miksikä ei. Päähän ammuttu hevonen. Kyllä. Kyllä. Lammas, jolla on vain toinen jalka. Ehkä. Ehkä ei. Punainen paviaani. Tuskin. Perseeseen kierrettävä tikkari. Kyllä. Hau. Se pomppii kuin päätön sammakko. Melkein.

voiko alapäänkarvoituksen homehtumisesta saada vesivahingonkorvausta? ja piitäkö paikkaansa jos on vetänyt liikaa käteen, niin voiko patukka irrota? pitääkö sitten työntää käteen?

kauku 15.3.2009

Pääsääntöisesti vesivahingon aiheuttaja vastaa mahdollisista karvoitukselle aiheutuneista vaurioista. Jos olet itse kussut housuusi, vastaat itse myös korjauksen kustannuksista. Mikäli tilanne on kehittynyt erityisen pahaksi, täytyy turvautua avannepussiin.

Kannattaa muistaa kuivata karvoitus aina käytön jälkeen, jotta se ei homehdu niin herkästi. Lisäksi mikäli varustukseen kuuluu poistoletku, kannattaa suunnata se tyhjennyksen aikana tarkemmin oikeaan suuntaan tai jonnekin.

Jos patukka osoittaa löystymisen merkkejä, kannattaa pitää taukoa ja varmuuden välttämiseksi vielä laittaa ilmastointiteippiä metrikaupalla liitoksen päälle ja vähän sinne hujakoillekin. Jos patukka jää vetävään karvakäteen, jauha se ja tee siitä lihapullia, vaikka lampaat söis, tai vie se täytettäväksi ja päällystä kullalla, niin saat loistavan lahjan anopille. Patukan irrottua voit vaikkapa raapia kasseja.

annakko persettä?

NORSU 15.3.2009

En, mutta voin paskantaa naamallesi.

Mikä on Mannen tohvelin numero?

saapas 15.3.2009

Vasemman tohvelin numero on yksi ja oikean kaksi.

Ostin tummalta ford merkkiset muuli vankkurit. kaupanpäälle tuli pistolapio, heinää, kuivunut kuulakärkikynä, keltainen ruuvvimeisseli ja koivuntuohta.

PALKKASOTURI 15.3.2009

Eipä ollut kummoinenkaan kysymys. Otan osaa ja toivotan sinut hevon kuuseen.

palkkasoturi 15.3.2009

Lampaallani on 1 pää, sen dna on 123456789765656564567767687867676765765765765675765765765765675765765765, sillä on 70000 villkarvaa,se on skotlanninpaskantajanemätinlammas,ja se on valkeanharmaanpinkinhopeinen. Lammas käveli ikkunanne läpi siis 7.3.2009 klo 12:00 yöllä. Rakennuksenne, jonka tuhoa pyysitte, on poltettu tuhkaksi ja tuhkat sekoitettu keino-sorkan juomalasissa olleeseen veteen jonka hän jo joi.

Ps. näen teidät kiikarilla, olen kiivennyt sorkkalan korkeimpaan paikkaan. Selvästi joku heppu katselee tietokoneeltaan tätä viestiä.

Kadonnut lemmikkilammas 14.3.2009

Lammas on siis joko palanut tuhkaksi rakennuksen mukana tai sitten ei. Sorkkalan poliisi on jo aloittanut laajamittaisen teurastuksen DNA-vertailua varten.

Ilmankos Keino onkin paskonut kuin vatsatautinen lehmä ympäri maita ja mantuja. Paskatautia on tosin täällä päin ollut viime aikoina liikkeellä kuin jehovia siellä sun täällä ja vähän muuallakin. Oletko varma, ettet ujuttanut tuhkia Keinon juomaveteen Sorkkalan vesilaitoksen Nokia-venttiilin kautta? Voi tosin olla, että Paska-Rane on vaihteeksi tyhjentänyt lieteautonsa venttiilin kautta.

Olet jo poliisin tarkka-ampujan tähtäimessä, joten käänny ympäri, jotta hän voi nähdä silmänvalkuaisesi.

Mitä mieltä olet käsineiden kieltolaista?

Hanska 12.3.2009

Hyvä homma, koska pelkästään pienen ihmisen tappamiseen tehdyt nahkaiset ja muunlaisetkin käsineet kuuluvat vain poliisille, armeijalle ja rikollisjärjestöille. Tavallisella rehellisellä töissä käyvällä kansalaisella ei ole tarvetta käsineille. Siinä sitten mustan pörssin pimeitä hanskoja lyödään ruosteesta tehdyn tiskin alta ja harmaat markkinat rehottavat kuin Jokisen eväät Esterin perseessä.

Silloin katsotaan oikein urakalla sormien välistä, kun käsiä vedetään tumppuun oikein olan takaa kaksin käsin ja sen sellaista. Poliisi tekee maanalaisen ratsian Mannerheimin lapastensuojeluliiton kellaritiloihin ja lahtaa kaikki maan tasalle. Poliisi pääsee kuin koira veräjästä, kun hyvällä asialla liikkui. Pimeiden sormien välistä singahtaa harmaa koira kuin rehottava sonni uudesta veräjästä. Koirasta tumppuja tehdään ja tumput lyödään tiskiin hanskojen viereen. Hanskat ovat nahkaa ja tumput tumpuntekoainetta. Isä syödään joka päivä, ja lapsista tehdään makkaraa.

Minulla on hallussani aseita ja aamulla menen vanhaan kouluuni. Saatte kuulla minusta huomenna.

Timppa 10.3.2009

Mitä meinasit tehdä? Olisi sinunkin kannattanut ottaa huomioon, että tällä palstalla julkaisuviive on useita päiviä, joskus jopa kuukausia.

Hei taas! Olin hieman lomalla ja palaan nyt töihin. Voisin ensi töikseni kirjoittaa arvostelun tuosta mahtavasta Burnout Paradisesta mitä joku täällä jo hieman pyysikin. Lisäksi kysyisin taas pari asiaa:

  1. Onko Manneweb seisahtanut kokonaan lomani takia? Olenko jotenkin keskeinen henkilö täällä vai onko minulla noussut kusi hattuun?
  2. Mikä on paras tapa saada helppoa rahaa?

Nyt menen nukkumaan sillä huomenna taas sorvin ääreen.

Tampparination 9.3.2009

Vain paviaani voi numeroida kolme kysymystä yhdestä kahteen. Toivottavasti olet pakkolomasi aikana oppinut olemaan ihmisiksi.

  1. Lomasi aikana Manneweb on käynyt täysillä kierroksilla. Olet ehkäpä itsekeskeisin henkilö täällä ja vähän muuallakin. Sinulla on kuset sekä housussa että hatussa. Ja paskat.
  2. Omistaa Manneweb.

Sorvin ääreen on hyvä nukahtaa.

Korjaanko sen teidän rakennuksen rikkoutuneen ikkunan vai rikonko lisää? minun lammas käveli sen läpi eilen, eikä sitä senkoomin enää nähty. Tiedätkö mitään siitä lampaasta? tuntomerkit ovat: se on valkoinen, ja se on lammas.

kadonnut lemmikkilammas 8.3.2009

Ai että rikotko? Sinun tehtäväsihän oli purkaa koko rakennus maan tasalle ja olet käyttänyt monta päivää pelkästään yhden ikkunan hajottamiseen. Ei näin! Ei todellakaan näin!

Tarvitsemme lampaastasi vielä vähän lisää tuntomerkkejä. Minkä värinen se on? Entä mitä lajia? Montako päätä siinä on? Kuinka monta villakarvaa sillä on? Mikä on sen DNA?

Kuinkas monta RAMmia Mannella on tietokoneessaan? Minulla oli 3 kun viimeksi laskin.

Catyrpelius 7.3.2009

Kolme kokorammia ja viisi puolikasta. Ne on liitetty juotostinalla ja sinitarralla yhdeksi isoksi hässäkäksi, joka kovassa käytössä iskee kipinää kuin kala vedessä.

Mikä on jään kiehumispiste? Ajattelin keittää jääteetä.

Teepussihousumies 7.3.2009

373,15 kelviniä, kun ilmanpaine on 101,325 kilopascalia. Muista käyttää jääteepussia ja pukeutua jääteepaitaan.

Kiva kauppa teillä. Löysin sivuiltanne kaikkea outoa tyyliin paljon puhetta teidän admin-salasanoista (Paina siellä manne-kaupassa sitä ylläpitohommela ja kirjota nimeksi nqzva ja salasanaksi nqzva). Puhuttiin jostain perkeleen kiroamisesta ja siitä salasanasta siinä.

Admin 5.3.2009

Poliisit ovat jo piirittäneet talosi ja ampuneet naapurisi. Antaudu suosiolla. Suojasimme viestistäsi tunnuksen ja salasanan vahvalla rot-13-salauksella, jotta muut paviaanit eivät yrittäisi murtautua myymälään.

varasteleeko mannet paljonkin, yleisillä paikoilla autoja. yms.?

I kor K 5.3.2009

Kyllä vain, mutta kiinnostavampaa olisi tietää, varastelevatko ne työpaikoilla autoja ynnä muuta sellaista sun tällaista. Entä montako autoa mahtuu hameen alle?

Tsernobylistä päivää. Haluatteko sorkkalaan turvallisen, samanlaisen ydinvoimalan minkälainen tsernobylissä oli? Sähkön saanti nousisi 200 %. Samalla saattaisitte saada hassuja epämuodustumia niin itseenne sekä lampaisiinne, koska säteilyarvot ovat hassut. &#1073;&#1072;&#1081;-&#1073;&#1072;&#1081;!

Tserno-kashlanikov 4.3.2009

Sorkkala osti Tshernobylin voimalan jo vuonna 1986, kun sen sai juuri sisäänajettuna halvalla kuin makkaran ja valmiiksi paketissa. Lisäksi Sorkkalassa on jo 127 fuusiovoimalaa ja uusia rakennetaan kuin sieniä sateella. Itse asiassa sähköä tuotetaan jo niin paljon, että 80 % sähköstä joudutaan johtamaan suoraan järveen.

26.2. kello 10 räjähtää Sorkkalan amiksessa.

Pommi-Pena 24.2.2009

Uhkauksesi on melko vaisu, kun ottaa huomioon, että se julkaistiin tällä palstalla vasta sen jälkeen, kun mitään ei tapahtunut. Paitsi tietenkin, jos tuo koskee ensi vuotta, jolloin uhkauksesi ehtii painua syvälle unholan pohjalle.

Miksi mannet eivät ole julkaisseet uusia ruokaohjeita moneen monituiseen vuoteen?

Tero 22.2.2009

Tunnetko ketään mannea, joka osaisi tehdä ruokaa ja vielä julkaista jotain?

avosteleppa burnout paradise joskus,komeita autoja ja kolareita vaikka lampaat söis.

Pehmeän epäonnen jätkä 18.2.2009

Minähän en ikinä arvostele yhtäkään peliä. Keino saattaa jotain kyhätä sitten joskus, kun se tamppoonityyppi jaksaa taas raahautua töihin. Keino kärsii kuitenkin loppuunpalamisesta, sillä hän tekaisi viime vuonna ennätysmäiset kolme peliarvostelua.

arvaa muuten mitä tehtiin joskus ala-asteella yks tane, sellanen vitun läski jätkä oltiin puukässän tunnilla ja sit sellases minigrip-pussissa oli jotain muttereit ja sit se tuli ja kysy et "mitä noi on? onks ne jotain huumeita?" ja sit me vaan oltiin silleeen et joo, mut älä kerro kellekkää "sit se kysy et saanks mäki" ja sit mun kaveri kävi hakee konehuoneesta sahanpurua, ja sano sille et joo, täs olis kamaa, vedä tosta ja sit se veti viivat sahanpurua HAHAHA VITTU SUORAAN NENÄÄN VADMAAN DESILITRA SAHANPURUA! ja sit se jätkä oli ihan vitun pilves! sit otettiin multitabsit ja sit tää tane veti vaan puolikkaan koska se on "aloittelija" ja sit oltiin välkällä ihan vitun sekasin sit sanottiin sille et "hei, vittu ollaan SeGaSiN! homoillaanko?!" HAHHAHA ja sit tää tane vaan oli silleen et "joo, homoillaan homoillaan homoillaan!" ja sit mä vaa "ööh....ei homoillakkaa" ei vittu olisit nähny miten pettyny ilme sil oli! sit seuraavan päivän kerrottiin sille mitä oli käyny ja tää jätkä rupes poraa ja lähti kesken skolepäivä pois ja sit se ei tullu kouluun kahteen päivään kunnes sen mutsi soitti reksille ja sit saatiin tietty jälki-istunnot Ei vittu mikä tyyppi! kyllä oli naurussa pitelemistä... mitä tästä opimme? NO EMME VITTU MITÄÄN!

lettu 17.2.2009

Ai jaa. Hanki parempaa lukemista. On kuitenkin kerrassaan käsittämätöntä, miten oksentamassasi tekstissä kaikki yhdyssanat ovat oikein.

Varastin patjan, peiton ja tyynyn naapurista, samalla käsittelin hänen Volvoaan lekalla ja sorkkaraudalla.

Valmistetaanko Sorkkalassa sorkkarautoja? Mistä kyseisen tuotteen voisi tilata? Sorkkalan nimestä päättelisin, että sieltä ostetut sorkkaraudat ovat laatutavaraa, onko näin?

-tumppeliusnörtteliys

tumppeliusnörtteliys 10.2.2009

Sorkkarauta valmistaa sorkkarautoja Sorkkalovakiasta tilatuista sorkista ja raudoista.

hahahahahahahahaha ei taiad MANNELLA (lol paska nimiiiiii!!!!!!!!) riittä rahat rakettien ostoo ku oot nii köyjä paska pikku paska lololololololol!!!!!!!!!!

USUCK! 10.2.2009

En käytä raketteja, vaan polttelen viisimetristä kokkoa, joka on tehty pelkistä tuhannen euron seteleistä.

Mmulla ee ooikeinkirijottius toemi miss vika en voi kirjottaa knuol elis,..miteN sen sa.a toimii++??

APPua 30.1.2009

Luje Keele hulolon käis kijra kanesta kantten ja petimälekkin, nin eiökhän kirojtamenin suju kuni Ruunanperällä konsnaaan. Toviotavatsi tääm autoti.

Minua on ruvennut askarruttamaan suuresti, jotta miltä se pikaliima maistuu? mikä on parasta? Jos valintani olisikin araldite, onko 1. vai 2. komponentti parempaa? Vai sekoitanko valmiiksi... Auta minua, Manne! Nyt on pakko lopetella kun sormet liimautuivat kiinni näppäimiin.

Epätoivoinen Tahmatassu 27.1.2009

Pikaliima maistuu aika pitkälti pikaliimalta, tarkemmin sanottuna epoksihartsilta. Puuliima on paremman makuista ja halvempaa kuin pikaliima ja sitä on helpompi syödä suuria määriä. Suosittelen vahvasti tarttumaan puuliimaan.

Aralditen molemmat komponentit maistuvat komponentilta. Sekoita ne valmiiksi kattilassa ja lämmitä pienellä lämmöllä noin viisi minuuttia tai kunnes se palaa pohjaan. Valmistaja suosittelee nauttimaan liimansa kanssa 3 - 4 lasia vettä. Tajuttomana tai kouristuskohtauksessa ei saa kuitenkaan juoda mitään eikä edes sitäkään. Liimaa ei saa oksentaa ulos kuten ei ruokaa yleensäkään. Liima-ateriasta saat näppärästi syövän ja synnytysvaikeuksia. Varoitus: Kannattaa varoa, ettei liimaa joudu vaatteisiin. Syödessä kannattaa pitää haalareita, hansikkaita, saappaita ja suojalaseja.

Onneksi näppäimet eivät liimautuneet sormiin.

Ostin teiltä Mokia-palikkamallin puhelimen mutta se ei toimi. Missä vika?

Keino Pentti Pällinen 22.1.2009

Mitään tai muutakaan en ole koskaan tai muulloinkaan myynyt minnekään tai muuallekaan. Vika on käyttäjän pään välissä tai korvien sisällä tai jossain siellä hujakoilla.

HALUUN ANABOLEJA<3

PUUKARI MARKO 19.1.2009

Pyydä lähimmästä anabolikaupasta tai jostain. Tulosta resepti, jonka voit unohtaa ottaa mukaasi.

Ampuikos manne paljon raketteja uutenavuotena tai edes vanhanavuotena? Rakensitko oman pommin niinkuin minä? (5 pakettia kiinalaisia pommeja ja papattimattoa ulkotulen päälle ja peltiämpäri kanneksi). Veditkö pari testikierrosta mm. näillä "lampaanpieruilla" ja "sorkkala takaisin ja heti"-raketeilla? Entä mitä sait joululahjaksi? (olettaen että sait lahjoja)

ajaja 11.1.2009

Tuskinpa mannet mitään ampuivat - ovat enemmän puukkomiehiä. Rakensin oman pommin niin kuin sinä heittämällä punaisen räsymaton keltaisen ulkohuussin päälle ja ruosteesta tehdyn puisen peltitynnyrin kanneksi. Tungin huussin täyteen tunamenttia ja naapurin kakaroita. Sytytin koko komeuden tuleen, jolloin koko komeus syttyi tuleen ja räjähti maan tasalle kuin maan tasalle räjähtävä paskahuussi uutenavuotena.

Räjäyttelin piereskeleviä lampaita Sorkkala takaisin ja heti, vaikka lampaat söis -raketeilla. Vedin vain yhden testikierroksen, koska lampaat olivat kertakäyttöisiä.

Sain joululahjaksi jotain helevetin kovin pehmeitä paketteja, lämpimiä lupauksia, tyhjää kättä, pehmeitä siemeniä, kateuden hedelmiä, kiellettyjä puheita ja katteettomia risuja, vaikka lampaat söis.

Iltäpäivää. Pyytäisin apua erääseen ongelmaani.

En saa erästä ohjelmaa toimimaan. Uskoisin sinun tietävän miten kyseinen ohjelma käynnistyy.

Kun avan ohjelman, musta ruutu ilmestyy ja tekstiä alkaa tulla hirmuisella vauhdilla. Kun teksti pysähtyy, ala rivissä lukee

"Press Any key to continue"

Missä kyseinen "Any key" sijaitsee? En ole löytänyt sitä näppäimistöstäni vaikka olen kahdesti tarkastanut jokaisen näppäimen. Myöskään koneen sivusta ei sitä löydy.

Auta hätää kärsivää. Kiitos etukäteen.

Uusavuton-Uuno 10.1.2009

Koneellasi saattaisi olla virus nimeltä Pause, mutta siinä tapauksessa olisit jo luultavasti potkaissut tyhjän lusikkasi nurkkaan. Oletko tarkastanut myös näppäinten kääntöpuolen, jääkaapin ja naapurin koiran hampaat? Sitä paitsi joissain halpamalleissa any key on tungettu näppäimistön sisälle, kun sitä ei ole saatu mahtumaan muualle tai minnekään. Etsi myös koneen toisesta ja kolmannestakin sivusta. Toisinaan any key löytyy käyttäjän taskusta.

Lähetä näppäimistö Vempelemaailmaan, jolloin sen toimitus voi vetää sillä pari testikierrosta ja hyvällä tuurilla löytää any keyn tai jotain, vaikka lampaat söis. Ole hyvä takajalkaan.

Hyvää uuttavuotta, Manne! Ammuitkos paljon raketteje?

Ja nyt kun on saatu tervehdykset alta pois, pulmani:

Kissani päätti että sänkyni olisi aivan loistava paikka raapima puulle, ja päätti sitten raapia sitä. Mokoma kuitenkin raapi myös patjan riekaleiksi.

Mistä löydän tähän hätään uuden patjan kun kaupatkin ovat jo kiinni? Peitosta ja tyynystä puhumattakaan.

tumppeliusnörtteliys 1.1.2009

Ammuin viisi rakettia alas ilmatorjuntatykilläni. Loput sata ammusta osuivat naapuritaloihin, jotka paloivat maan tasalle.

Mokomat ovatkin viheliäisiä elukoita. Lipasta uusi patja naapuripunkasta tai vihollisen tukikohdasta hipihiljaa peitosta ja tyynystä puhumattakaan. Voit myös helposti tehdä itse patjan heinästä ja vanhasta laskuvarjosta.


Manneweb - Asiantuntijanurkka