MannewebManne-myymälä

Kirja: Kielen huollon käsi kirja

Kielen huollon käsi kirja on nyt päivitetty, vastamaan Uuden vuosi tuhanen tarpeita vaika lampat söis.

Kokoajan uudistuva KIELEN HUOLLON KÄSI KIRJA, on uuden suku polven kielen opas. Se tarjoaa kätevästi paperilla vastuksen useoimpiin kirjottajan ongelmiin -- ylensä nopeemmin, kuin netti, tai Romppu. Käytänön lähenen opas on irroitettu perinteisestä kieli opin jaksoituksesta. Kielen huoltaien suosittelemat kirjotus muodot löytyvät vaivaitta muhkean hakemiston turvin.

Yrityksestä lähtevä teksti, on aina myös sen käynti kortti. Samoin yksityis henkilön kirje kertoo lähettäjästään, myös kieli asullaan. Nyky päivänä kaikki joudumme itselaatimaan tekstiä, emmekä voi luottaa jo, ehkä vanhentuneisiin koulu tietoihimme.

KIELEN HUOLLON KÄSI KIRJAN parissa et lägähdy uuvvuttavaan teoria mössöön ja kieli opin munkki Latinaan vaan saat sen mitä kaipaat tässä, ja nyt. Työssä, kuin työssä tarvitaan oikeat, ja tehokkaat työ kalut. KIELEN HUOLLON KÄSI KIRJA on väline jonka avulla viestisi menee perille tai jonnekin.

Päivitetty ja uudistynut KIELEN HUOLLON KÄSI KIRJA on tarkotettu käytännön apu välineeksi kaikille kirjottajille. Kirja lähestyy asijoita, kielen huollon näkö kulmasta, ja noudattaa Kieli Toimiston kantaa, niissä asijoissa joista on annettu suosituksia.

Kirjan on kirjottaneet, Katariina Sorkka, Hannu Sorkka, ja Aino Perkele. Kieli muuttuu, ja elää. Kaikkea ei voi tietää, eikä pidäkkään tietää. Sitävarten olemme tehnyt päivitetyn version KIELEN HUOLLON KÄSI KIRJASTA.

Kirjasta löydät vastukset lähes kaikiin kirjottamisessa esilletuleviin asijoihin. Kirjan sisältö on suunnitelty työ elämän tarpeisiin. Ohjeet on ilmaistu yleis kielen sanoin, välttäjen turheja kieli opin käsitteitä.

KIELEN HUOLLON KÄSI KIRJA on välttämätön työ kalu, ja apu neuvo kaikille kirjotajille. Yksityis kohtaisen sisälmys lujettelon, ja laajan asija hakemiston avulla löydät vastuksen nopeasti, ja ilman vaivatta.

KIELEN HUOLLON KÄSI KIRJA käsittelee m.m. seuraavia aihe auleita:

Kirjassa on erittäin laaja-, ja yksityis kohtainen asija hakemisto.

Hinta 2 736 euroa.


Tuotteen kuvaus päivitetty 14.11.2018
MannewebManne-myymälä