Manneweb

Manne-myymälä

Manne-myymälästä löytää kaikki maailman tavarat ja paljon muutakin eikä siinä vielä kaikki. Hinnat ovat maailman halvimmat, sillä tuotteisiimme ei kuulu arvonlisäveroa emmekä muutenkaan pahemmin veroja maksele. Kaikilla tuotteilla on ikuinen takuu ja joillain jopa pitempikin. Rikkinäisen tuotteen voi vaihtaa toiseen rikkinäiseen tuotteeseen melkein ilmaiseksi. Ostaminen on helppoa kuin heinänteko. Manne-myymälässä asiakas on aina oikeassa, joskus ei.


Etusivu – AukioloajatTietoa myymälästäHakuTarkistetut tuotteetTietokoneetHifi-laitteetKodinkoneetElintarvikkeetAutotLentokoneetSotavehkeetRäjähteetWarezTyöpaikatPalauteTykkäänIn inglishYlläpito

Uppistalullaa. Sivua ei valitettavasti pystytä näyttämään. Syynä voi olla palvelimen ruuhka, erityinen virhetilanne, mehussa olevat ilmakuplat tai Marsin aiheuttama aikavääristymä Jupiterin ytimessä. Viasta on lähetetty viesti MBnettiin sekä Ruotsin kuninkaalle. Selvitämme virhetilanteen mahdollisimman pian tai hitaamminkin. Ole tyhmä ja yritä uudelleen ensi kerralla.

Ostoskorisi sisältö

TuoteLkm.Hinta
sarvipääkallo737 euroa
karvahattuvakio10109 euroa
toimitus- ja käsittelykulut6111 euroa
Yhteensä103124 euroa

Maksu

Maksutapa
Verot
Toimitustapa
Toimitusaika
Takuu

Varaston tilanne tarkistettu ja hinnat nostettu viimeksi 5.2.2015
Manneweb