Manneweb

Manne-myymälä

Manne-myymälästä löytää kaikki maailman tavarat ja paljon muutakin eikä siinä vielä kaikki. Hinnat ovat maailman halvimmat, sillä tuotteisiimme ei kuulu arvonlisäveroa emmekä muutenkaan pahemmin veroja maksele. Kaikilla tuotteilla on ikuinen takuu ja joillain jopa pitempikin. Rikkinäisen tuotteen voi vaihtaa toiseen rikkinäiseen tuotteeseen melkein ilmaiseksi. Ostaminen on helppoa kuin heinänteko. Manne-myymälässä asiakas on aina oikeassa, joskus ei.


Etusivu – AukioloajatTietoa myymälästäHakuTarkistetut tuotteetTietokoneetHifi-laitteetKodinkoneetElintarvikkeetAutotLentokoneetSotavehkeetRäjähteetWarezTyöpaikatPalauteTykkäänIn inglishYlläpito

Uppistalullaa. Sivua ei valitettavasti pystytä näyttämään. Syynä voi olla palvelimen ruuhka, erityinen virhetilanne, mehussa olevat ilmakuplat tai Marsin aiheuttama aikavääristymä Jupiterin ytimessä. Viasta on lähetetty viesti MBnettiin sekä Ruotsin kuninkaalle. Selvitämme virhetilanteen mahdollisimman pian tai hitaamminkin. Ole tyhmä ja yritä uudelleen ensi kerralla.

Ostoskorisi sisältö

TuoteLkm.Hinta
rinnankytkentä9197 euroa
paksusuolisolmu7142 euroa
puulla päähän lyönti737 euroa
mustarastas10109 euroa
metakkatuli6111 euroa
optinen harhalaukaus3316 euroa
painokonetykki10256 euroa
toimitus- ja käsittelykulut1192 euroa
Yhteensä503 040 euroa

Maksu

Maksutapa
Verot
Toimitustapa
Toimitusaika
Takuu

Varaston tilanne tarkistettu ja hinnat nostettu viimeksi 26.11.2008
Manneweb