Manneweb - Asiantuntijanurkka - Höröskööpit

Höröskööpit

Tahdotko tietää, millainen olet ja mitä lampaille tapahtuu tällä viikolla? Manne on tutkinut tulevaisuuden selvittämiseksi kahvinporoja ja leppäkerttuja. Niistä ei näe hevon paskaa tai muutakaan, mutta Manne kertoo nyt, mitä tapahtuu kenellekin tällä viikolla.

Oikeat ennusteet viikolle 7.12.–14.12.2023

Nauris

Hajoat aamuihisi. Ostat jalattoman koiran. Saat töissä hermoromahduksen ja poltat työpaikkasi maan tasalle. Tee itsestäsi jojo.

Käsimies

Lyöt kirveesi kiveen. Kätesi menee sijoiltaan. Työkaverisi vihaavat sinua ja hautovat ilkeyksiä selkäsi takana. Jää kotiin ja lukittaudu kaappiisi loppuviikoksi.

Jalat

Kuolet nälkään. Lampaasi kuolee nälkään. Koomisten sattumien johdosta päädyt esiintymään työpaikallasi keltaisen apinan puvussa. Työkaverisi eivät tästä tykkää ja mestaavat sinut. Rakenna kateetti.

Pässi

Saat Lampaanrinteen alokaskurssin vastahyökkäysammuntaharjoituksessa punaisen konekiväärin luodista osuman silmiesi väliin. Osumasta jää vain pienen pään kokoinen mustelma ja pääset jatkamaan epätoivoista matkaasi jalat edellä kenttäsairaanhoitajattaren lääppimisen jälkeen. Kirveesi tylsyy. Hukut paskasammioon. Lopeta höröskööppien lukeminen.

Lehmä

Ostat kaupasta kaljaa. Tikkari ei mahdu perseeseesi ja kysyt neuvoa Pulmapalstalta. Alat vetää huumeita töissä. Osta bullero-osakkeita.

Kolmonen

Syöt naapurisi koiran. Löydät kirveen rakastajattaresi päästä. Aloitat kahvinkeittäjänä uudessa työpaikassa, jonka onnistut näppärästi polttamaan heti ensimmäisenä aamunasi maan tasalle. Sijoita Manne-myymälään.

Katkarapu

Kompastut omaan oksennukseesi ja kuolet. Partnerisi pettää sinua tällä viikolla. Ole ovelampi ja petä hänet ensin. Saat potkut tällä viikolla. Hukuta itsesi.

Kirahvi

Roskakorisi syö ikioman lampaasi. Lyöt rakkaasi rakastajatarta kirveellä päähän. Hullu työkaverisi löytää sinut sieltä sun täältä tekemässä sitä sun tätä työkaverisi rakkaan kanssa. Reiluna kaverina työkaverisi tappaa sinut kirveellä vasta, kun olette valmiit. No ei sentään.

Pukki

Kolaroit mäntyyn ja kuolla kupsahdat. Löydät kirveen rakastajattaresi päästä. Saat uuden työpaikan paskanlapioijana paskalaitoksella. Ota mukaasi valmiiksi paskainen lapio. Vähennä Mannewebissä käyntiä.

Puntari

Siivouskaapissasi oleva tonni tunamenttia räjähtää. Saat kirveelle töitä, kun löydät puolisosi ja työkaverisi yhdessä sieltä sun täältä ja vähän muualtakin tekemässä sitä sun tätä ja vähän muutakin. Reiluna kaverina käytät kirvestäsi vasta, kun he ovat valmiit. Työkaverisi hirttää itsensä hirttosolmiolla. Sulje itsesi käymisastiaan.

Pistiäinen

Lukitset itsesi vessanpönttöön tai jonnekin ja unohdat avaimet sinne sun tänne ja vähän muuallekin. Lähetät tyhmän kysymyksen Pulmapalstalle. Ostat jalattoman koiran. Saat töissä hermoromahduksen ja poltat työpaikkasi maan tasalle. Osta kirves.

Iskunvaimenninmies

Löydät luonnollisen luvun. Rakkaasi saa selville, että olet jakanut persettäsi siellä sun täällä ja vähän muuallakin. Hän pilkoo sinut kirveellä lihoiksi. Koomisten sattumien johdosta päädyt esiintymään työpaikallasi keltaisen apinan puvussa. Työkaverisi eivät tästä tykkää ja mestaavat sinut. Hanki omaa lomaa.

Possu

Kompostoit itsesi. Lyöt rakastasi kirveellä päähän. Ryhdyt kokopäiväiseksi juopoksi. Osta kaupasta kaljaa.


Manneweb - Asiantuntijanurkka - Höröskööpit