Manneweb

F1-rataesittely

Oletko nähnyt erään suomalaisen TV-kanavan tekemät loistavat esittelyt F1-radoista jotain peliä käyttäen? Jos et, niin kiitä onneasi. Nyt voit sitä vastoin nähdä jotain, mihin ihmisen ei ole koskaan aiemmin uskottu pystyvän. Manneweb on tehnyt aivan ikioman rataesittelyn Monzan radasta. 1960-luvun kilpa-autoilijalegenda, Artturi Sorkka, on ajanut 2000-luvun Monzassa lähes täydellisen kierroksen. Yrittäkääpä rikkoa Artturin kierrosaika.

[Mustavalkoinen kuva F1-auton ohjaamosta. Artturi kovassa sivuluisussa.]
Lataa Monzan rataesittelyvideo (DivX 5.0.5, 15 Mt, kesto 2.37)

27.8.2003

Teksti, kuvat ja video: Artturi Sorkka


Lukijoiden kommentteja rataesitelystä

Eikö testikuskimme osannut ajaa autoa oikein? Oliko hän ajotaidoton? Löytyykö hänen perseestään vaihdekeppi? Ei hätää! Voit kertoa meille omat kommenttisi Artturin suorituksesta. Parhaat kommentit julkaistaan.

5.1.2004 Fabio

Paska mä oon ajanu 30 sekuntii nopeemmin.

Artturi Sorkka: Ajoit siis kaiteeseen ajassa 2.07. Kunnioitettava saavutus.

12.2.2005 Keke

Onko Artturi Minardin toinen kuski kaudella 2005? Entä koska Speed-Sorkka tulee mukaan F-ykkösiin?

Artturi Sorkka: Minua on kyselty tulevaksi kaudeksi jokaiseen talliin ja vähän muihinkin, vaikka lampaat söis. Hyväksyn jonkun sopimuksista, jos jaksan. Speed-Sorkka tulee formula ykkösiin, kunhan muut tallit saavuttavat Speed-Sorkan ylivoimaisen taidon ja tekniikan. Muutenhan yleisö kyllästyisi vain yhden tallin voittamiseen ja rajoituksia tulisi vaikka lampaat söis. Tällä hetkellä Speed-Sorkka pysyttelee formula Sorkkiksessa 13 muun tallin lisäksi. Formula Sorkkis sikäli parempi sarja, että kaikki moottorit eivät ole samoja V10:jä. Itse asiassa mitkään moottoreista FS:ssä eivät ole V10:jä, mutta moottoreita on aina V6:ista V8:ihin.

24.7.2010 Jyrki Järvisorkka

Onko Arska-talli jo jättänyt hakemuksen F1:iin ensi kautta varten?

Artturi Sorkka: Odotamme yhä, että Bernie Ecclestone maksaa meille 100 miljoonan euron kynnysrahan. Olemme palkanneet Pellevro Mäepnään viralliseksi tiedottaja-paskanjauhajaksemme, joten eiköhän tallipaikka irtoa kuin telkkä pöntöstä.

27.9.2010 Perskarva

No johan on mälli perseessä, vaikka lampaat söis! Ajoin kaiteeseen, siitä läpi ja puskan kautta hevonvittuun. Mannejen vika sekin, myivät metsäpatikalla mulle hevosen. Ja naaraan kaikenlisäks!

Artturi Sorkka: Tee siitä makkaraa.

29.9.2010 Yrittäkää

Olen itse ajanut Monzan aikaan 1.19.853. Opetelkaa! Mitä Artturi Sorkka sanoo?

Artturi Sorkka: Onhan tuo aloittelijan ensimmäiseksi kierrokseksi ihan kohtalainen. Pidä kaasu pohjassa suorilla, niin menee helposti alle 1.17:n. Seuraavaksi vähennät siipeä ja kokeilet kuivan kelin renkailla.

14.10.2010 Yrittäkää uudestaan!

Vähensin siipeä, ajoin kuivankelin renkailla sateessa ja nainen kyydissä strippaamassa! Aika 1.11.872. Mitä sanoo Artturi Sorkka?

Artturi Sorkka: Toiseksi kierrokseksi tuo on jo mainio. Opettele vielä vaihtamaan vaihteita, niin johan aika putoaa kuin tuon naikkosen vaatteet.

15.10.2010 Nii Paanane, häpee !

Ei manneja ( Tässä vaiheessa siis Artturi Sorkkaa ) voi voitaa missään. Ei edes lampaan syömises. Mut se kuka voittaa mannen paskanjauhannassa, saa multa femman ! ++ 10 pistettä ja papukaija merkki !

Artturi Sorkka: Tiedoksesi vain, taliaivo, että en ole manne. Edes Manne ei ole manne. Ei nimi miestä pahenna, paitsi huono nimi.

28.11.2010 Asia ei-ymmärretty.

Mutta miten manne ei voi olla itse vanne, jos on manne? Entäs jos onki jo huono nimi, ja on suosittu, tai on nainen! Silloin kaikki pitäis olla okei, koska sanoit, että ei nimi MIESTÄ pahenna. Nyt puhuinki naisesta. Enkä jaksa tehä makkaraa siitä, tahkoan mielummin rahaa, jolla voi sitten ostaa makkaraa. Ajatelkaa loogisesti, edes joskus, vaik lammasta söisitte. Siinä on sentää jotain kehittävää aivotyötä, jopa kanalle, saati sitten munalle!

Artturi Sorkka: Olet ilmeisesti ajanut pää edellä seinään liian monta kertaa.

16.12.2010 Yritetty

Tein kuten sanoit, mutta aika parantui vain 3 sekuntia. Lisäksi peliin tuli joku bugi. Bugi toi varikolle viitisenkymmentä naista, joilla oli pillut paljaina.

Sitten tuli sauraavana päivänä pilluja hyppimään eteeni, kun ajoin. Asia häiritsi niin, että ajoin päin puuta ja hojoitin pelin.

Sitten huomasin, että pillu kuului tyttöystävlleni, hän oli ajanut hirveän pusikkonsa pois. Sitten menimme sänkyyn ja hän imi ahnaasti penistäni.

Ostin pelin uudestaan, mutta nyt en ole hajoittanut sitä vielä, koska nykyään kun ajan on tyttöystäväni nuolemassa samaan aikaan penistäni.

Kai ymmärsit tämän Sorkka?

Artturi Sorkka: Mihin helevettiin onnistuit hävittämään ne 49 muuta naikkosta?

30.1.2011 Hiljaa !

Kuka täällä naisista puhui ? Must tuntuu, että herra kuka juuri tuossa niin helvetin lesona kertoi, että hänen naikkosensa nuolee ahnaasti herran penistä, kun hän pelaa, että nainen onkin mies ! Ei sitä koskaan tiiä.

Pelin voi ostaa niin monta kertaa kuin sielu sietää, niin pitkään kun peliä riittää kaupassa ja on rahaa. Niinkuin kuuluisa sanonta sanoo: " Rahalla saa ja hevosella pääsee, ellei tee siitä makkaraa. "

Jos haluaa halpaa naista, niin mene Thaimaahan Hua-Hiniin ja etsi sieltä huorakatu. Halpaa thai huoraa ( 75% mahdollisuus saada taudit HIV, SARS ja AIDS. AD/HD myös mahdollinen. )

Artturi Sorkka: Kuulostaa kohtalokkaalta.

17.4.2011 Yksinkertaisuudessaan paras.

Vitun vittu.

Artturi Sorkka: Sanopa muuta kato.

25.5.2011 Homot Hiljaa!

Tulipa taas kerran ryypätessä tultuaa tännep. Selvää paskaa tääl jauhettu, mut minkä helevetin takia joku epäilee mun naisia? Tulkoo ny heti mulle sanoo ton päin naamaa.

Voi vittujen kevät....

Artturi Sorkka: Ei kukaan naisiasi epäile vaan puheitasi.

Nimi tai nimimerkki
Kommentti

Manneweb